Och med denna bild säger jag godnatt



JAG TAGGAR

BARA 27 MINUTER KVAR TILLS 2 1/2 MÄN ÄR KLART!

Införskaffat!

Ger dig dom perfekta fransarna.. och blir din för endast 139 kr, gör som jag och köp den på H&M idag!
nja.. men alltså, det är sjukt bra! ett tips! ;) lite rim fick jag också med.. haha!
Jag ska träna nu eller jag tror jag ska träna.. det går inte bra med min nedladdning av 2 1/5 män heller.. så har inte så mycket att göra, så blir nog träning. TJAO PUSS

Fröjdepinnepådrag med halk

Här sitter jag med en av mina 100 Fridor, nämligen Frida Selberg! Vi sitter här i chillrummet.. och tro det eller ej, men det har förvandlats till ett chillrum, utan alla ettor..
och jag skulle aldrig ha sagt det där.. eller skrivit ner det utan att säga "peppar,peppar ta i trä". För gissa vad som just inträffade? En flock med ettor strömmade just genom dörren.
Men det var för en minut sedan så himla skönt, med bara chill musik som några treor stod för. Mitt mål med dagen är nog att göra min egna spotify lista, och just nu sprödar inspirationen in genom mina öron.
Jag och Frida är tillbaka till 100 %, med bilderna DU har saknat!
Sååå... varför inte införa våran kategori 2010? I know you like it!

Jag har ett problem...

Jag har ett riktigt problem just nu...
Jag har taggat att se 2 1/2 män nu ikväll, men jag upptäcker att det går på femman.. men inte förrän 00.00, och jag kommer inte orka vara uppe så länge. EFTERSOM, jag har skolfoto imorgon och jag vill inte se för hemsk ut. Sen kom jag på en annan sak, att jag kan ladda hem 2 1/2 män, men sen upptäckte jag att det skulle ta 1,5 timmar.. vilket gör att klockan blir ungefär 23.45. Vilket gör att jag ändå kommer att få vara uppe längre än 00.00..
Så jag är lite besviken, men jag får ta det som en man... eller kanske 2 1/5 man.. HAHA! SNAP
Godnatt, nu måste jag få min skönhets sömn, så jag inte ser allt för hemsk ut i plastfolie! Wolla..
Kände att jag knöt ihop säcken.

Hallå alla mina fina!

Idag har jag haft en super rolig dag faktiskt! Jag fick sova ut ända till nio och sedan så kom morfar och skjutsade mig till IKSU. Vi hade något som heter punch out, och jag kan lova att det var så sjukt roligt! Det går ut på att boxas ungefär, så jag körde det med Frida Åden. Vi var helt överpeppande och skrek som bara den haha! Vi skrev t.ex VÅLDTÄCKSMAN, SPRAKA I SKREVET.. hahah! Var inte så smart att skrika de på de starkaste eftersom de då tog i ännu hårdare.. och nu sitter jag här och skakar i mina händer.. hoppas att det går bort tills imorgon! Jag har även haft fotbollsträning nu ikväll så jag är helt slut!
Imorgon blir det klassfoto, det har varit mycket ideer till och från, men jag fick nyss ett litet pling på msn, av Johanna att plastfolie skulle vara inblandat i bilden, haha! det kommer bli superbra.
Jag kanske skriver mer ikväll, eller inte.. vi får helt enkelt se hur mina händer mår.. som bara skakar för tillfället.

Jag har världens finaste pojkvän


Jannikes födelsedag!

Idag fyllde Jannike(Williams mamma) 48 år, så det blev fika hemma hos dom! Jag har fikat så mycket så jag knappt orkade träningen.. eller jag vet inte, jag var bara helt slut på träningen haha! Jag har inte tagit några direkta bilder från dagen, bara en bild på det jag och Oscar köpte men den har jag inte lagt in än.
Jag och Oscar skulle i sista minuten köpa blommor till Jannike, men det gick inte så bra eftersom blomaffären var stängd, och eftersom man bor i Sävar så finns det inget annat än Ica. Så vi försökte söka upp några blommor på ica, men icket. Plastblommor?.. Sjukt dyra, och såg ut som toaborstar som man skurade toaletten med. så varför inte köpa en äppel skivare, och lite choklad.. helt PERFEKT! GENIALISKT!
Nu tänkte jag se lite tv.. morfar kommer och hämtar mig vid halv 11 imorgon eftersom jag börjar 11 på IKSU, med bodycompact. Ganska skönt med sovmorgon och sedan IKSU. Sedan har jag ett stort hål ända till sista lektionen som då slutar 4. Ganska skönt, men även väldigt drygt.
Godnatt/ GOOD BUDDY

Fika i fredags med Rebecka,William och Oscar på Waynes



införskaffat!

trosor, 5 pack H&M 79kr. Halsband Kapphal 79kr. Koss lurar 349 expert
Väska H&M 199kr. Mössa H&M 69kr. Sjal Åhlens 199kr

Drar iväg på träning!

Nu ska jag dra iväg på innebandyträning.. blir väl fys som vanligt, bra med jobbigt!
Har även varit på IKSU idag, så det blir ännu mer träning.. slutade faktiskt 11 idag också egentligen haha!

Skola med Frida&Moa

Första riktiga skoldagen idag!
Har faktiskt inte varit så jätte jobbigt vilket känns skönt.. men slutar ändå vid fyra tiden så blir en lång dag. Ska hinna fara och gymma på Iksu tillsammans med Frida också!
Nu är det dags för samhällskunskap, tjao!
Måste bara tillägga att det är sjukt kul att se alla ettor, alla går tillsammans och har bombarderat vårat chillrum...
fast så var väl vi också när vi gick i ettan ;)

Är med bruttan Frida Hellström

Eller kanske med bebisen Frida Hellström.......

Skolan börjar imorgon...

Imorgon börjar skolan, och jag måste kliva upp vid 7 tiden.. känns inte alls okej! Är ganska deprimerad, nu kommer man inte ha något liv alls, och man kommer inte heller ha någon fritid.. läxor,innebandy,fotboll,dans,.. det är superkul men jag vill hellre ha sommarlov och bara kunna göra vad jag vill..
Nu ska jag börja gå och lägga mig, eller se på tv eller vad som helst.. några fler timmar i frihet..
GAH.. deprimerat inlägg, jag vet.. sorry!
puss.
sommar....
Godnatt!
bloggar imorgon, från skolan.....SKOLAN:... SKOLAN..
Ha det bra puss!

brudarna jag spenderade gårkvällen med!


Sitter hemma hos William

Sitter hemma hos William,
Var jätte rolig kväll igår, vart inte riktigt som tänkt.. men den vart så sjukt härlig och skön med massa tjejsnack! Gillas! Kommer bilder när jag kommer hem, har kameran hemma!
Skriver mer när jag kommer hem puss!

Gör mig i ordning för ikväll..

Det regnar jätte mycket utomhus nu ser jag.. hoppas verkligen att det blir bättre ikväll! orkar inte vara ute om det ska hålla på att regna.. Kommer att dra till Frida&Moa ikväll, blir super kul! Vi får se vart vi far ikväll, och hur det blir men det kommer bli jätte roligt!
tänkte bära de här kläderna ikväll tror jag.
Byxor med lack - USA H&M
transparent skjorta - USA H&M
Zebra Sjal- Åhlens
Converse - USA Converse
Ringar- USA& glitter

Just kommit hem från mötet med badhuset.

Jaa.. som rubriken säger så har jag just kommit hem! Fick veta lite om vad som var nytt till höst och hur utbyggnaderna skulle se ut. Fick även lära känna personalen. Det hade gått sjukt bra för min dans grupp! bäst av alla faktiskt.. jätte kul! Den var helt full och det var fyra personer som stod på väntelistan! Känns jätte roligt!
Just nu håller jag på att göra en kladdkaka, var supersugen på det! Efter det ska jag göra iordning mig för ikväll, ska fara och vara med Frida&Moa sen får vi se vart det bär av..:)
Linnea skrev, att jag skulle komma till henne.. men eftersom hon bor så långt bort och jag hade andra planer för ikväll, så skulle jag lägga in lite foton på henne, och berätta hur stor saknaden är mellan oss två..
saknar dig babe! ♥

9 bilder från USA

San diego zoo. Oscar fick gå upp och visa sina kunskaper på studsmattan ;)
Pappa fick vara med och visa hur stark han var.. hans hand gick typ sönder..
L.A
Disneyland
Elsa&Raley
San diego zoo
Oscar med sin mussepigg
Disneyland
Beachparty Sandiego

Jag vet inte vad denna rubrik ska heta..

Sitter i min säng och har just hoppat ut ur duschen. Spelade match på Gammlia mot UIK, det gick faktiskt bra för oss men tyvärr så gick det inte så bra att få in bollen i mål.. så resultatet blev 2-1 till UIK. Malin var den som satte bollen i målet! Just nu vet jag inte riktigt vad jag känner för.. börjar bli lite trött, och funderar på att se remember me. Sen bara lägga mig och sova.
Ska upp imorgon vid 1 tiden och fara till badhuset för att träffa all personal där, som jag även då kommer att lära känna lite. Kan alltid vara bra, eftersom jag kommer att hålla i dans där!
ja... jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte så mycket att berätta.. så det kommer väl något inlägg imorgon istället! :)
puss♥
En bild från disney land 2010

Frukost med Fina Frida!

Nu har jag och Frida stigit upp från sängen! Ska fixa i oss lite frukost, sen får vi se vad som händer!
puss

Invalidfotölj

Sitter med Frida Selberg i min säng, och checkar roliga norska ord som vi inte kan få nog av! Vi har köpt lite godis och ska väl bara chilla natten ut! Vill ni höra lite roliga norska ord som jag och Frida tyckte var super roliga?

1. Rumpeputs - toalettpapper
2. Tuttekasse - BH(hahaha!)
3. Slurpeslang - sugrör
4. Knallekorv - dynamitgubbe
5. Fröjdepinnepådrag - kondom

Staden tillsammans med Frida Åden

Har träffat min fina Frida idag på stan. Vi åt på subway, och kollade runt i affärer.. köpte mig två kuddfodral, ett par lösögonfransar och ett par trosor!

28 månader med älsklingen!


Välkommen till min nya blogg!