MÅNDAG

Godkväll allihopa!
Idag har jag varit med Oscar.. vi har börjat på två filmer faktiskt som snart är klara.. haha, riktigt fina filmer! så håll utkik här i veckan så kommer det någon film!
Imorgon... har jag halkbana, känner mig väldigt nervös.. tur att Alice också ska med!

Tänkt att få fara utomlands nu...


Träningstime!

Skönt med sovmorgon till halv två sen har man innebandy och tårtbakartävlig! Kan en skoldag bli bättre? nja.. kanske då imorgon.. eftersom vi har massage då.. hahaha, så underbara dagar!
Nu ska jag på en timma fara iväg till IKSU för att träna lite zumba och indoorwalkning tillsammans med min fina Frida. Puss!!

TAGGA!


Lite förfest pics!


Nu bär det av mot staden!


MÅNDAG

Godmorgon!
Har haft en fantastisk helg med fina människor! I fredags blev det utgång till five,(första gången wiho) med några härliga brudar! Blev en riktigt lyckad kväll, jätte trevligt! I lördags var vi även några brudar hemma hos mig, och drog senare till Öbom som fyllde 18 år för att fira honom! Kvällen blev hur rolig som helst, riktigt lyckad!
Sen igår var jag med älsklingen och bara tog det lugnt, riktigt skönt efter två party kvällar.
Nuuu.. ska jag börja fixa mig lite snygg, ska ju träffa pojkvännen ;);). Nämen ska dra in till stan och försöka hitta någon fin present till min älskling, vi har ju nämligen 3,5 år tillsammans i morgon! Tiden går så fort när man har roligt, och det har jag och William, vi har riktigt jävla kul! haha. Så ska försöka hitta någon present, sen ska vi käka i stan tillsammans. Blir supermys!

TILL DIG VERONICA! <3

Veronica klagade lite på mig, eftersom jag är så dålig på att uppdatera.. och det är jag sant sant!
Såå.. vad händer i mitt liv nu?
- Jag är 18 år!
- Jag har världens finaste pojkvän och vänner!
- Jag pluggar till körkortet
- Jag håller i danslektioner för mina små underbara barn
- Jag håller på att utbilda mig på länsförsäkringar!
- Jag har beställt en klänning från chicy! haha
Vill ni veta vad jag fick på min födelsedag? Kanske inte men det får ni veta endå!
Jag fick pengar, vilket är alltid bra att ha på fickan. Jag fick lite små saker, som fina skinnhandskar, en rakhyvel, man har ju aldrig råd att köpa en sån där apadyr? så nu äger jag en sådan! typ bästa presenten haha.. sen lite presentkort, osv! Fick även en fin teckning av Oscar, en kakbok av Veronica och Pehå, sen ett jätte fint ljus av William med en superfint kort! Där det stod att vi skulle fara och se Skellefteå AIK spela! Kommer bli superskoj!
På min födelsedag kom mina fina vänner hit, och åt tårta! Vart en lyckad kväll!


LÖRDAG