31 januari 2011

I lördags var vi i Oscars stuga och firade honom, eftersom han just fyllt 18 år!
Tack för en jätte trevlig kväll alla fina! :)

Bilder från idag..


whippiwhippi

Sitter hemma hos Frida och chillar till bra musik, hon håller på att fixa lite sallad. Sen ska vi äta, kommer bli supergott..
Har haft en riktgt bra dag idag, vi har dansat ganska mycket haha.. till whi my hair. Sjukt bra låt det! :)


26 januari 2010

Hej allihopa!
Idag har jag varit i skolan, och även varit på stan tillsammans med Frida. Köpte två tröjor!
Vi skulle egentligen plugga men det gick inte så bra, så vi hamnade på subway! haha..
Nu ska jag se en film puss.

PIC


SÖNDAG

Hejsan hejsan!
Jag är fortfarande sjuk, inte alls bra.. känns lite tråkigt, men ändå skönt.. för jag har världens skönaste soffa. Var hos William just, men for hem för jag hade tydligen 39 graders feber. Var iallfall mysigt att träffa honom! Han lärde mig även att spela en liten trudelutt på gitarren!
Han visade mig även en asrolig video, eller Oscar hade visat honom.. och den var sjukt rolig! Kan inte lägga upp videon här på bloggen.. vet inte varför, och orkar inte bry mig.. men här får ni länken.
http://www.youtube.com/watch?v=3d-qENAaNbM

VAD TYCKER NI!? hahahaha

TORSDAG

Sitter framför tven och ser på yes man. Har 39,2 graders feber.. inte att leka med haha. Hoppas jag blir frisk snart.. mamma har även gjort en mysig brasa här, nu saknas bara pojken min :).

20 januari 2010


Jag har inte någon huvudvärk längre, men har dock feber..haha, och jag såg att mina näsdukar hette FRIDA haha.. så kul.
Nu ska jag nog vara duktig och plugga lite, tjao!

Sjukling..

Nu ska jag börja dra mig till sängen.. kanske se lite vänner avsnitt.. Skulle vilja börja och se någon ny serie från början. FÖRSLAG?

ONSDAG

Min dag började bra!.. Fick träffa William några minuter på bussen, hade svenska,engelska och matte. Sen blev jag sjuk, så nu ligger jag här hemma i soffan med feber och huvudvärk. Känns faktiskt lite jobbigt, det ända positiva med att vara sjuk är att jag får päronsplitt. Hur gott som helst. Hann knäppa lite bilder på mig och Frida idag, efter vi hade ätit. Var riktigt fint väder idag, underbart!

18 januari 2010

Idag har jag varit tillsammans med William i 33 månader! grymt länge, och känns super bra! Hittade lite gamla bilder på oss, så himla småa!
Jag älskar dig ♥

Imorgon kommer min finaste hem!!!!


13 januari 2011

I fredags då jag och Oscar chillade och gjorde en film haha. Med oss har vi två söta nallar från William. Så nu är ni lite mer bekant med dom! :)
Jag ska faktiskt gå och sova nu.. eller kanske se ett vänner avsnitt, är hur trött som helst. Och imorgon ska jag hålla i mitt aerobics pass, är lite små nervös. Men det kommer nog att gå jätte bra hoppas jag på.
På lördag kommer William hem, underbart!!

MIN POJKVÄN


PICS PLAYA DEL INGLES


Oscar!


Min roligaste lillasyster

Detta är seriöst det roligaste jag har sett.
http://www.youtube.com/watch?v=JMfvhRmFT7c

9 Januari 2011

Heja allihopa!
Jag har spenderat min dag i Övik tillsammans med brudarna. Vi vann med 5-1 vilket kändes riktigt bra, och även damerna vann!
Just nu sitter jag och ska se några avsnitt vänner.. har jätte ont i ryggen, och har fått en vetekudde nu av mamma. Satt på något konstigt sett i bussen, vilket inte var något att rekommendera. Nu ska jag iallafall se vänner och vid 10 kommer min fina Frida hit, himlarns roligt!!!

Godnatt...

Ska upp tidigt imorgon och spela innebandy med brudarna, kommer bli superroligt det!
Har varit med Oscar ikväll, och vi spelade in en film. Vet dock inte om den ska läggas upp, för den har inte något speciellt syfte, haha... den handlar om bullar och gossedjur... ah haha, men det var sjukt roligt iallfall.
hur som helst ska jag gå och lägga mig nu. Och nu är min älskling på grac canaria, och jag saknar honom så mycket! Tur att jag har mina nallar som jag har fått av honom. <3 godnatt! :)

HEMMA

hej alla fina!
Nu är jag hemma här i Sverige.. känns väl sådär.. hade gärna stannat. Vi hade det hur bra som helst, jätte fint väder varje dag. ungefär 25 grader varmt. En riktigt bra resa med fina vänner!
Jag kom hem för några timmar sedan, och med flyget jag kom hem med, tog William tillbaka till gran canaria. Det kändes lite tråkigt, men han kommer ha så roligt! :D
Hann till och med att träffa honom ett tag mellan flygen.. så underbart. Har världen finaste kille, helt otroligt!
Ikväll blir det att vara med Oscar, och imorgon drar jag till Övik med brudarna!

2011

Idag är det alltså år 2011. Det känns riktigt bra, och jag fick också en riktigt bra start på dagen. Fick vakna upp med William, det mest underbara som finns, älskar det.
Igår var en riktigt roligt kväll, hade hur kul som helst tillsammans med jätte fina vänner! Mest roligt hade nog Robin som fick spränga sina rakter haha. Iallfall en riktigt lyckad kväll, och en bra start på det nya året. Och för att göra detta år lite extra bra, så startar jag mitt år med att resa till gran canaria. Jag ska dit med min familj och med mina tremeningar, vilket kommer bli riktigt roligt. Har dock inte förstått att jag ska iväg, kommer nog inte fatta det förrän jag är där, om ens då.. haha!
Jag kommer alltså inte kunna skriva på bloggen förrän om en vecka då jag kommer hem. Om jag inte skulle hitta något internetcafe,eller något i den stilen. Men vi får se, så ja.. ni får väl läsa andra bloggar haha!
Jag kommer sakna min älskling hur mycket som helst, den finaste människan på denna jord.
Älskar dig otroligt mycket William! :)
Nääää.. nu är det väl dags för mig att bege mig.. fast kommer sakna vänner. Alltså tvserien hahah, och mina riktiga vänner, för har världens finaste vänner! hahah... kanske hinner se ett avsnitt nuuu? Ni får ha det så underbart bra allihopa!!