TODAY

Detta har varit en låååångsam dag, kan jag säga. När man slutar före elva, men har möte vid halv två och sedan teori lektion halv fem. Men har i alla fall varit på möte idag hos länsförsäkringar, och jag kan säga att det gick riktigt bra! Ser ut som en ljus framtid för mig! Nu känner jag bara för att lägga mig i min underbart sköna säng, som dock kunde få innehålla en viss William. Men det blir att se pretty little liars, jag kan helt seriöst lana det hela natten. Jag börjar inte förräns tjugo i tre? why not.

Vill ha ett kinderägg nu.


TISDAG

Jag känner att jag håller på att bli vuxen nu.. Det går iallfall i rätt riktning om vi säger så, dock är det mycket som händer på en gång. Men jag har tagit min första körlektion = ett steg närmare körkortet. Jag har gått ifrån min snobben börs till en läderbörs( stora framsteg, seriöst ). Men det största är att jag kommer få gå olika utbildningar nu senare i höst och till våren för att kunna utbilda mig till instruktör och danslärare bliss. Sen ska jag även på ett möte i morgon men skriver mer om det sen när det är klart! Så just nu känner jag mig lite mer åt det vuxna hållet, känns faktiskt riktigt bra. Nu ska jag se något avsnitt av pretty little liars, sen blir det match med brudarna på sjöfruhallen!

BILDER


sjukling

Godmorgon, eller något i den stilen. Har inte sovit något i natt, har legat och hostat hela natten och det gör så ont i hela kroppen. känner mig j*vligt less nu lär väl bli frisk typ nästa vecka, går då inte åt de bättre.