Gott nytt år!

Hoppas alla får ett riktigt gott nytt år.
Jag har riktigt brottom.. kanske hinner skriva imorgon innan jag drar mig iväg?
puss!

Jag drar mig snart mot varmare klimat.

Hej alla fina!
Åå lördag så kommer jag dra mig i väg mot lite varmare klimat. Så jag bosätter mig en vecka på kanarie öarna kanske i en solstol? i badbassängen, eller favoriten havet. Jag vet inte riktigt vad som låter bäst.. avgör ni ;)... Nä men det kommer bli riktigt roligt att få ha en sommar vecka! Så imorgon förmiddag måste jag alltså packa,packa,packa..
Nu tänkte jag se lite vänner.
puss.

Vem där?

Detta är en av sysselsättningarna som jag och Oscar har haft för oss idag. Vi har även städat och varit ute och lekt.
Nu ska jag jag spela lite mer, hoppas jag vinner!

28 dec


R A N D O M P I C S


sjukling

Har legat i sängen hela dagen. Är förkyld, vilket är jätte drygt. Jag har inte tränat på jätte länge, och inte varit social på jätte länge. HEMSKT haha.
Nu ska jag se lite film
puss

25 december

Jag hoppas att alla har haft en riktigt bra julafton. Jag hade en riktigt fin jul tillsammans med släkten. Jag önskade mig mest pengar. Men fick ändå lite andra små saker. Fick två biobiljetter och ett kuddfodral av älsklingen, och ett jätte fint kort med massor av fina ord. Sånt gör än lycklig, tack älskling.
Fick även en parfym av Williams mamma, love it! tack!
Sedan massor av skotersaker,bodylotion osv.. tack så jätte mycket! ♥

Dan före doppardan

Idag har jag haft en hel skolter dag, tillsammans med Wiliiam och sedan med familjen.
Jag och Ida körde en skoter, sjukt kul!!!
Och ikväll blir det uppesittarkväll tillsammans med familjen, känns riktig bra!

Föralltid förevigt dina bröder(systrar)

Igår hade vi Sävar tjejer en jätte mysig överrasknings middag, för att säga hejdå.. ett litet tag iallfall, till Lina som flyttar.
Vi åt taco buffe tillsammans och vi hade även lite presenter till Lina, en dikt också. Som snart kommer upp på bloggen.
Det var en hel underbar kväll, och alla tjejer som var med gjorde kvällen så himla bra. Undebara Lina är nu påväg ner till Jönköping där hon kommer bo ett tag, och vi hoppas verkligen att du kommer tillbaka snart!
Vi kommer sakna dig, en riktigt bra lagkamrat och en riktigt bra vän!
Föralltid förevigt dina bröder(systrar)


Nu ska jag och Fridorna baka snickerskakor!


20 december 2010

Hej alla glada!
Jag sitter hemma hos mormor&morfar, började 11 idag och hade ett aerobics pass, och sedan så slutade jag. Så nu sitter jag här, och har just ätit lite mat. Sitter och försöker skriva lite julrim till mina paket som jag har köpt. Har nästan köpt till alla.. Måste köpa till min broder också.. Men tror att jag ska fylla hela hans säng med godis. Fast dock hade han blivit helt galen haha! (på ett bra sätt).
Jag har även gjort mitt hår lite ljusare, tyckte inte alls om det imorse. Men nu börjar jag att vänja mig, och börjar att gilla det. Vet inte riktigt om det syns så mycket på bilden, men det är iallfall ljusare.  Vad tycker ni?
Jag ska snart börja dra mig mot Frida. Och sedan ha massor med julmys med tjejerna.
pusssss!

19 december 2010

Tänkte se en film nu och sedan krypa ner i mina mysiga säng. Har tillbringat helgen tillsammans med William, vilket har varit supermysigt.
Nu är det bara två dagar kvar tills skolan slutar. Om imorgon tillbringar jag natten hemma hos tjejen på bilden, tillsammans med henne och Frida. Blir lite julmys med bak osv, underbart! saknar dom♥
godnatt! 

Apberget.se

Hihi.. jag och William gick just in på apberget. Och jag var typ supporter? och hade fått pengar? HUR NAJS ÄR INTE DET!? Så nu har jag gett en sak till William... och hoppas jag får en tillbaka!
Vi ska ut och köra skoter snart ;) puss

Mitt mästerverk från 2:an

HAHAHAHA
Alltså jag hittade denna saga igår när jag och några brudar från laget satt hemma och pysslade lite. En riktigt fin saga om Jennys kanin skutt. Gav denna saga till Jenny idag, och jag hoppas hon blev glad! :] hih.
Bilder tagna från Jenny.
Haha så vad tycker ni om sagan? Ska jag skicka in den till någon tävling kanske?
Bilden ovan är på Tufsan&Skutt. Dom var gifta, fast det var nog mest jag och Jenny som tvingade dom.. vi gjorde till och med ringar. Haha underbart!

Shannon och Oscar

Saknar beachpartyt i san diego tillsammans med mina släktingar.

16 december 2010

Min superfina pojkvän som betyder allt för mig! ♥
Jag saknar min älskling! :* :)

Med denna bild säger jag godnatt



Tyskland 2010



USA 2010



USA 2010

Jag vill tillbaka till USA. Tillbaka till detta fina hus, och bo där! Så underbart!
Ruggit skönt att jag snart ska fara i väg till varmare ställen..

Pics


Knepigt

William drar alltid upp dragkedjan på min munkjacka mot min hals.. det är huuuur läskigt som helst.
Har fobi för dragkedjor... fyfan! Men attans så snyggt det är med dragskedjs detaljer! ;)
haha... random inlägg puss
Men oj så fin han e

HAPPYFACE

PAPPA SKA HÄMTA HEM DENNA GODING OM EN VECKA!!!! GAAAAAH

Ska snart iväg till denna snygging! ;)

Jag ska snart fara iväg till William, vi skulle typ ha julbak? =) Vet inte riktigt, men blir nog super mysigt!
Imorgon, blir det middag osv med personalen på simhallen, kommer bli så sjukt roligt!
Och på söndag blir det match!
U N D E R B A R T

KAMRATERNA FRÅN KLASSEN MIN

Jag vill tillbaka till skolan nu faktiskt.. ganska långtråkigt att vara hemma..

9 december 2010

Godmorgon allihopa!
Idag har jag varit hemma eftersom jag är sjuk.. inte så roligt, men nu känner jag mig nästan helfrisk. Och, jag saknar min William jätte mycket:(.
Jag har hunnit se filmen " i rymden finns inga känslor". Jag rekommenderar verkligen den filmen, tyckte att det var riktigt bra och rolig haha! Jag har även hunnit att tagit mig en dusch, med hårinpackning och allting, så känner mig super fräsch!
Skeppsvik sommaren 2010♥

HAHAHAH ÅH VAD JAG ÄLSKAR DIG

HAHAHAHA...
NÄ.. nu har jag allt lite till liv, men hoppas att ni tycker om dom fina bilderna.
Godnatt puss

Frida&Josefine

Detta är jag och min kompis Frida Selberg. Ibland har vi damp dagar. Det är ganska roligt.. om ni vill besöka oss på minerva under en damp dag. Kom då, när vi inte fattar något av vårat plugg. Då börjar vi oftast att dampa, och det är ganska roligt! Ni kan hitta oss i något grupp rum på våning 4 eller 5. Det är oftast där vi dampar.
puss

Mattematik

Hej alla fina!
Idag har varit en riktigt plugg dag, jag har pluggat massor med timmar. Bara matte B. Jag ska faktiskt erkänna att det är så mycket roligare när man förstår sig på matte. Men det tog dock ganska länge för mig, men nu tror jag att det ska gå bra på provet imorgon. Jag hoppas verkligen det, så ni får hålla tummarna för mig.
Jag och Frida kom på en sak. Varför går tiden så otroligt snabbt när man pluggar matte? Tiden går fort när man har roligt, så vi måste verkligen ha jätte roligt.. Jag satt ungefär 5-6 timmar i sträck, men några små pauser vid datorn. Tiden gick otroligt fort, och jag blev heller inte less? hmm.... lite klurigt, någon som har svaret kan gärna skriva det!

Jag är sugen på lite sommar just nu!

Känner att jag är lite sugen på värmen nu... på sommaren!
Skönt att jag snart åker utomlands.. det är faktiskt inte så länge kvar. Mindre än en måndad. Underbart!

En liten del av mitt rum

Har tagit några små bilder på mitt rum. Älskar mitt rum, önskar att jag hade en toalett och ett kök här inne, eller typ.. kanske trångt? Men ni förstår! Jag hade nog kunnat leva här inne.. Tycker det är supermysigt. Har inte direkt jul pyntat i mitt rum, förutom lite lysnade saker? Vet inte heller om jag ska göra det, vi får se!
Hoppas att alla har haft en super bra dag! Själv har jag gymmat och haft ett aerobics pass. Pluggat till provet, och sista lektionen var tyska. Jag känner att jag är helt lost, när det gäller tyska.. Vi läser en text och några börjar att skratta.. jag förstår inte ens vad dom skrattar åt, eftersom jag inte förstår mig på tyska. Inte alls roligt. haha.
Nu ska jag snart fara iväg och träna med brudarna mina. Sen får vi se vad som händer senare ikväll. puss


Godnatt


Nu ska jag se the event.. sista avsnitten dock... suger!
Sedan jag ska lägga mig och sova.. har faktiskt börjat förstå matte B!

5 december 2010

Hej allihopa!
Jag har just varit och spelat match och vi vann med 3-1 riktigt skönt. Fick göra en assist och ett mål, vilket gjorde det hela lite bättre. Tyckte dock att matchen var väldigt tråkig på något sett.. och var inte så glad över att vi vann.. jag vet inte riktigt. Kanske är det matte B provet som gör mig nervös? för det kommer inte alls att gå bra...
Men iallfall, bra spelat tjejer ni är otroligt bra!
Inte så roligt inlägg men.. nu ska jag äta kebab.. sen kanske plugga... eller jag vet inte, kanske sova.
Hej.

En helt underbar dag!

Jag har haft en riktigt underbar dag idag.
Jag vaknade upp hos min finaste, dock väldigt tidigt eftersom jag skulle vara på simhallen vid tio tiden. Det har varit en helt underbar och härlig dag på simhallen. Med en riktigt STOR dansuppvisning med flera.. 200 personer? som kom och tittade på våra fina små barn som fick visa upp sina danser. Alla var så otroligt duktiga och söta så jag rös i hela kroppen.
Det är så roligt att få lära känna så många barn och även lära dom att dansa.
Det var många personer som hade med sig system kameror och filmkameror.. så ska kolla senare om jag hittar några bilder. Jag knäppte inte så många, eftersom jag under våran dans ledde mina och Mikaelas tjejer.
Jag och Mikaela fick även ett hjärta var av två av våra tjejer som dom hade suttit och gjort på morgonen. Hur gulligt är inte det? åh.. man känner sig så omtyckt av dom fina tjejerna!
Efter föreställningen så stannade Oscar kvar och hjälpte till att få ner scenen tillsammans med mig och några andra. Vi blev även bjuden på lite fika och hade det bara fint. Vi fastande även för en helium maskin, som vi före föreställningen hade blåst upp ballongerna med. Riktigt roligt!

NU KÖR VI IGEN

Nu har jag fixat till min blogg lite grann, ser inprincip ut som förut. Men min blogg krånglade så pass mycket förut att jag inte riktigt orkade med den. Men nu kör vi här igen!

Ny blogg klicka på bilden

Ska börja blogg på devote iställlet.
Denna blogg är kaaaaaaaaos

Min blogg drygar..

Min blogg drygar sönder och vill inte lyssna på mig osv..
Så nu har jag någon konstig design.. ska försöka fixa detta på något sett...
Är inte såhär glad dock... godnatt haha

Godkväll alla glada!

Godkväll!
Idag har jag och Frida haft en liten shopping dag. Eller jag, kan man väl säga. Jag har köpt mig en hårinpackning, tre par trosor, en mascara, en piercing sen en present till mamma och en till William. Känns riktigt bra, och ha hunnit köpt lite julklappar. Vet inte riktigt om jag orkar lägga in bilder på det jag har köpt idag.. kanske senare isåfall.
Här är två bilder från idag!