Godmorgon!

Sitter vid köksbordet och är beredd för en dag på jobbet. Eller bara några få timmar, mitt jobb brukar gå relativt snabbt så det blir en kort dag idag! Efter jobbet så tror jag att jag ska bege mig till IKSU och träna lite, måste träna upp mina muskler så att om någon attackerar mig på trästock är jag fit for fight ;).
Körde zumba igår med Joakim&Frida det var mega roligt.. love it!
jag saknar även min broder som jag inte sett på flera dagar då han bor i stugan.. tur att jag får helg efter denna jobbdag.. kanske jag drar upp till stugan och leker med min bror imorgon! :)

i landsproblem.

Alla mina kompisar som sover över hos mig ska alltid sova så otroligt länge! FRIDA ÅDEN... detta är riktat mot dig, som just nu ligger och sover i min säng och klockan är elva? helt sjukt, det är 25 grader ute också! inte ska man sova en sådan dag som denna! hahaha puss på dig!
Nu tror jag att jag går och väcker henne så att vi kan käka lite mjukglass ute i solen!

MÅNDAG

TODAY

Jag har spenderat min tid mest framför datorn idag, har sett massor av vänner avsnitt, för andra gången tror jag att det är. Vänner är så jävla bra, det är ju världens bästa humor. Jag har även hunnit att vara på myrorna tillsammans med min mor. Jag har fyndat runt fyra plagg, varav ett par var jeans, vilket är wow för att vara mig! Har även varit förbi H&M och köpt mig en foundation.. alla killar kan vara glada, eller de som inte sminkar sig för det ska vara så förbannat dyrt(!).
Jag och William har även 39 månader tillsammans idag, 39 underbara månader som har gjort/ gör mig till världens lyckligaste. Dock är pojken min sjuk i feber, så det blir nog inte att träffa honom idag, lite tråkigt. Dock kanske Oscar kommer förbi här ikväll, det blir roligt.
Nu spelas movits på högast volym, gäller att lära sig alla låtar innan trästock.. good luck!

SÖNDAG

Lördag
Hade det riktigt roligt igår tillsammans med trevligt folk! Började med att jag och Frida startade grillen och kirrade ihop lite god mat, och jag lovar.. den var helt underbar! Senare under kvällen kom det fler människor, runt tio tror jag att vi var. Vi satt ute och skrattade, körde cp leken.. vilket var riktigt roligt då vissa personer var lite sämre än andra. Även lite dans bjöds de på, även en tripp under natten för godisstopp. Framförallt en riktigt trevlig kväll!

Söndag
Williams familj hämtade upp mig och Mikaela i stan för att sedan dra iväg till Williams morfar som fyllde år idag! Hade det riktigt trevligt ute i den varma solen, jag älskar sommaren! Nu tror jag att hela Williams släkt har fyllt år? haha! Har då fikat massor känner jag och är så sugen på att träna! Är äntligen frisk! Så på onsdag kör jag ett zumba pass, kommer bli riktigt kul!

IGÅR

Igår fyllde älsklingen 18 år! så stort! Så det firades med hela släkten med massor av fika, jätte trevligt! Sen kom även Pehå&Oscar, så då for vi och badade lite i ån.. eller jag badade väl inte världs mycket men lite blev det iallfall. Sen chillade vi under kvällen och hade det bara trevligt!
Nu blir det of to work, känns helt okej.. eftersom jag bara jobbar några timmar sen blir det faktiskt helg! Vet inte riktigt vad som händer idag, inget är riktigt planerat.. men tror att jag först ska leka lite med min söta bror för han hade saknat mig så mycket igår, sötis. Sen ska jag vara med William! Kommer bli toppenroligt!
Mina bästa! <3
Ni vill nog inte se dom hemskaste bilderna... eller det kanske ni vill?

NU KIKAR NI HIT


H O M E

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev, och det är på bättringsvägen.
Under veckorna jag inte har skrivit har jag bott med Wlliam i hans systers lägenhet, så vi har fått känna på vuxenlivet lite.. Riktigt underbar att få vakna upp varje morgon med den bästa. Suget efter att ha en egen lägenhet har även vuxit, det är så enkelt att ta sig överallt. Bara med några cykeltramp så är man på jobbet, hos vännerna eller på stranden.. hur underbart?
imorgon är även den stora dagen för William.
18 år gammal! helt sjukt, grattis gånger tusen!!!
Har även varit sjuk nu alldelens för länge, är så himla sugen på att få träna, att få köra massa underbara zumba pass och komma på koreografier.. kanske jkan tjuv starta lite..?