STORT GRATTIS TILL MIN FINA BÄSTAVÄN!


Tuff, tuff, tuff.. tuff säger tåget.

Hade en trevlig helg tillsammans med lite vänner, en väldigt god middag som vi till största del ska tacka William för!
Ikväll ska jag fara och träna tillsammans med Sävars damlag, eller som ska bli ett damlag? Blir nog riktigt roligt! Länge sedan man rörde en fotboll..

TORSDAG

Hejsan svejsan!
Idag har jag varit hos frisören och fixat håret, färgade min utväxt så nu är håret lite ljusare och fräschare! Har även klippt det av det en bit hemma! Nu ska jag plugga lite grann, sen lägga mig och se på tv!

trallalla

Jag fick veta att jag hade tal i morgon, haha vad kul. Tackar Frida som håller koll på mig i sådana lägen, så håller på att knåpa ihop ett tal nu och känner mig ganska så klar så nu ska jag bara träna lite och sen blir det redovisning i morgon. känns skönt att göra bort lite!

21 september 2011

Idag känner jag mig lite sålycklig eftersom jag slutar om 70 minuter vilken känns hur skönt som helst!

Tror seriöst jag ska sova nu!

Jag tror jag ska gå och lägga mig nu, hade varit underbart skönt att vara utvilad! Har dock bara två lektioner imorgon, och har tänkt vara duktig och träna sedan också! För nu börjar förkylningen äntligen att släppa.. och jag saknar mina muskler!

Vetenskapsteori är ett skämt..

Jag fattar inte ett skit, går inte ens att läsa en mening.. gah, fattar inget.

NU BAKAS DET SUBWAY COOKIES MED ÄLSK!


GRATTIS TILL MIN FRIDA! <3

Grattis till min underbara älskade Frida som fyller 18 år idag!!
Hoppas du får världens bästa dag!


LÖRDAG

Har fortfarande en gnutta feber.. grymt drygt när jag inte känner av det heller, men måste ta det lugnt. Har i allafall varit nere i studion idag och startat igång klasserna på funkykidz tillsammans med Linnea. Alla småtjejer och killar är så grymt duktiga! Nu blir det att spendera dagen med William&Philip

TORSDAG

Goekväll.
Jag har fått feber.. har ju verkligen ingenting att göra så varför inte dra på mig det.. lunginflammationen varade ju bara två veckor så. Kan inte få nog att vara sjuk, löve it.... surtjej93.

ONSDAG

HEJHALLÅ!
Har haft en liten dansdag idag! Först har jag varit på zumba och shejkaaat some ass. Sen har jag även startat upp mina danskurser! Känns faktiskt superroligt, alla danstjejer är så grymt duktiga! De har även ringt från länsförsäkringar, så nästa vecka ska jag komma och utbildas en gnutta, kommer bli superbra!
Vad ska man göra nu? Sovmorgon till halv två imorgon.. hmm.. ska se the killing.
c00ltjej

VAD TYCKS OM KRISTOFFERS NYA FRISYR?

Salong minervamunk
Kostar dig ingenting
Tar bara 5 minuter
WOOOLLA!

GODNATT



GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING

WILLIAM HAR TAGIT KÖRKORT!

Sovismorgon

Jag har sovmorgon till halv två idag. Vad gör jag uppe nu? Jag är verkligen värdelös på att sova, kan inte sova länge alls. Sitter därför och gör lite läxa, känner mig riktigt duktig.

Hänger runt


TACOS


SÖNDAG

Godmorgon!
Gårdagen spenderades med lite trevligt folk här i Sävar. Vi grillade lite korv, och hade det bara trevligt. Dock var alla sjukt slitna så det blev inte en så lång kväll. Det slutade med att det var bara jag, Oscar och Krille kvar, så vi passade på att baka en kladdkaka(vad annars?).
Idag blir det en riktig dans dag! Ska dra ner till studion tillsammans med Ida och sätta ihop någon riktigt snygg koreografi, eftersom mina dansklasser börjar på onsdag!

Kära sextonåriga jag