lol :P XD


PICS


GODMORNING

Hade en super trevlig kväll igår tillsammans med min pojkvän, Veronica och Philip. Vi bowlade, vilket var riktigt roligt! Kom inte sist iallfall.. orkar ju knappt lyfta de jävla kloten, när alla de bästa är upptagna. Haha.
En rolig sak var väl att min tröja var vit spetsig och det lyste ingenting, men min bh var vit och helt galet självlysande, haha.. så det var väl lite små drygt!
Vi for senare iväg till subway och köpte lite kakor och mackor, mycket gött!
Sen avslutades kvällen med att bara ta det lugnt hemma hos mig med världens finaste!
Jag har kommit på vad jag ska tattuera in! JIPPI



<3


WIHO

AANROPAR FRIDA OCH FRIDA. DET HAR KOMMIT UT EN NYTT AVSNITT AV PLL. Godnatt, på ett tag.. är fett trött

Godmorgon!

Fick veta att jag inte hade någon körlektion idag, eftersom min lärare är hemma med sjuka barn. Så jag har alltså sovmorgon till halv två då! haha. Blir att fara till skolan för att zumba lite med Frida, sen blir det två lektioner med dancehall och lekar, känns som en bra dag!

JIPPI

Känner mig duktig! Firar med att fortsätta med att göra lite zumbakoregrafier!

GODDAG

Goddag allihopa!
Hade en super trevlig fredagskväll tillsammans med lite vänner, spenderade tiden med min fina vän Johanna! Och vi hade då det riktigt jävla kul under kvällen, så tackar henne för det!
Igår hade jag en skön dag med dans med småa söta barn, lite plugg och till helhet en underbar dag med min pojkvän. Sov hos honom i hans nya säng, 180 cm.. gash! Kan säga att jag sov riktigt gott!
Nu blir det att plugga,plugga, plugga körkortsteori, jag ska klara detta körkort alltså!!!

Nu blire lite partttaj!

Bild av Ida! (tror jag) ;)

Träningsvärk..

Har så mycket träningsvärk.. helt sjukt. Körde ett gym pass med Frida igår, sen cirkelträning och beachvolley idag. Kroppen lär vara död imorgon, men känns samtidigt bra.

Hänger med min vän Frida Åden.

Har varit och tränat på IKSU med Frida.. nu blir det kladdkaka... plus minus noll