En till zumba video haha se och njut!


Typ bland det bästa!

Har nog gjort en av dom roligaste sakerna ever.
Fick förfrågan att hjälpa dessa grabbar, att köra lite zumba med dom som uppvärmning innan deras kvalmatch.
Bland det roligaste jag gjort! Haha, riktigt härligt lag det här!
Här är en av låtarna. Cumbia.

MÅNDAG

Goddag!
Min helg har varit jätte bra! Har blandannat varit på inflyttningsfest, vilket var super trevligt, och efter det varit och sett the hunger games, tillsammans med älsklingen. Träffade även massa annat folk på bion, det var en riktigt bio kväll i lördags, må jag säga.
I söndags så var det barnkalas för hela slanten, lillebror som fyller sju år. Helt sjukt vad tiden har gått fort, nyss kunde han knappt gå och le. Det var iallfall riktigt riktigt kul, jag älskar att leka med små barn!
Nuuu... så händer det inte speciellt mycket, väntar på att få fara till maten och käka lite. Sedan slutar jag, vill vara med någon vän, så hör av er om ni vill vara med mig. HÖHÖ. BYE
Jag saknar sommaren. Och ska nu spara alla mina pengar, för att kunna fara utomlands.

EN JÄVLIGT COOL SAK

Jag satt igår och snackade med min vän Kristoffer..
Då jag plöstlisgt ska säga en sak...
J- Vetu vad....
K- EN HAMSTER!!
J- WHAAAAAT? Vadå? visste du vad jag skulle säga???? :O:OO
K- VA? Näää.. vadå? Jag skrek bara ut något haha..
J- Heeltsjukt... Jag skulle just säga till dig, Vetu du vad jag ska köpa till min lillebror när han fyller år?.. Sen skulle jag säga en hamster..
K- VA???????
Alltså helt sjukt.. så himla coolt hahah!

GODKVÄLL

Hej alla pigga!
Är helt sluut... Har kört alldelens för mycket zumba i veckan känns det som, eller det har blivit väldigt mycket på kort tid. Tur att det är roligt! Ska snart fara och hålla i det första passet i Sävar. Ikväll klockan åtta, ni är riktigt välkomna! Efter passet ska jag nog... duscha. ah, det ska jag.
Imorgon blir det att bara ta det lugnt, alltså INTE träna.. och det hoppas jag att min andra hälft också vill göra. Kanske även blir någon film kväll här i Sävar med lite vänner, vi får helt enkelt se.
NÄ! Nu ska jag dansa lite cumbia.. CHAO

Lösviktsgodis på Coop för 2,9 kr/hg

far dit nu

TRALLALA

Godmorgon alla!
Hade en toppen dag igår! Jag och William slumrade till innan maten, ungefär till halv sju. Så vi tänkte att vi skulle ha en lugn kväll. Men icket, vi drog ut istället! på en hemma fest, eller i en lokal. " Fest hos Lodem" haha!
Vart en riktigt lyckad kväll!!
Nu ska vi dra ut på stan och köpa något fint till vår vän Philip som fyller år idag! WIHO

Far till älsklingen <3


TISDAG

Hej alla glada!
Nu är det äntligen lov, så underbart skönt. Hittils har lovet spenderas med massor av fina vänner ute på en grillutflykt. Samt massa mys med älskligen min. Igår var även jag och Frida väldigt dutkiga och gjorde lite på vårt projektarbete! Vi har även tränat en hel del, vi testade b.la på aqua zumba. Så jävla kul!
Nu måste jag fortsätta med att göra mitt zumba pass, det tar verkligen mer tid är vad jag trodde!
Och som svar på Amandas fråga. Jag kommer att hålla i pass i Sävar, sedan kommer jag och Williams mamma att starta upp nästa vecka Zumba på Midgård faktiskt! Kommer med mer info när jag vet exakt när prova på gången är!

TORSDAG

Hej alla glada.
Min dag har inprincip konrtfattat bestått av träning, och imorgon blir det nog lite till träning samt en liten utmaning som jag verkligen hoppas går väga, eftersom det skulle uppfylla min dröm. Mer om det sen, bereoende på hur det går för mig! Helgen kommer bestå av dans med sötaste fyra åringarna, samt skoter med massa fina vänner. Om någon är sugen på att följa med och ha en skoter, hör av er!
Sedan? LOV.  = projektarbete... ehe........ borde kanske ta reda på vad det handlar om.. typ? eh.
Förfest från i fredags med massa härligt folk!