HELG

Jag älskar att vara i vår stuga, skönt när man bor i lägenhet att få ha lite gräs haha.
Förra helgen var vi några stycken tillsammans i stugan och hade det jätte mysigt. Och i helgen var jag där tillsammans med William och Philip, haha.. vi åkte ring och satan vad vi flög, iallfall Philip, det roligaste jag sett kanske.

LALA

HAHA. Detta var på natten efter balen, ett självklart val.
Jag och William har kikat runt på lägenheter, och vi ska få fara och titta på en superfin nästa vecka.
Håll tummarna för oss!! 

SÖKER LÄGENHET

Hej små barn.
Jag och William söker lägenhet.
Någon som känner någon eller har en lägenhet att hyra ut :)?
 
 

SÖNDAG

Hej!
Jag är inte duktig på att uppdatera..
Jag har haft sommarlov en vecka nu, känns jätte skönt. Har överraskat älsklingen med stockholm resa förra helgen, massor av grönalund,stan,krogen osv. Där sömnen prioriterades sist.
I helgen har vi varit några vänner och parttat i vår stuga, jag och Alice tog även ett nattbad i havet, kommer väl bilder på det sen också haha! Annars, nurå? Livet rullar på, jag kokar ägg. Har varit på arbetsintervju vilket gick jätte bra, ska börja knåpa ihop zumbapass till hösten samt längtar till Thailand som vi drar till om en månad. Puss!

ZUMBA

Hej allihopen!
Har äntligen hittat min laddare till kameran.. haha!
Längesedan sist! 
Jag håller på att fixa in musik på ipoden, ska fara ut och springa några kilometer, måste komma igång med träningen inför höstens Zumba! Har hittat en underbar låt som gör mig så jävla taggad på att dansa zumba, denna låt kommer verkligen vara med på mina pass! Ska förresten hålla i pass i Vänortsparken på lördag inför en möhippa, kommer bli super roligt!