MY BEST

I love you!
Jag har världens finaste pojkvän, finns inte ord hur mycket jag älskar han!
Finns ingen bättre, du&jag! 

TISDAG

Hej alla glada!

Kom hem för en liten stund sedan och sitter nu framför datorn, ha tänkt att göra klart allt plugg ikväll, så behöver jag inte sitta med det imorgon, smart ja! Annars har jag haft en bra dag, har varit och gymmat och det känns riktigt bra att komma igång med träningen igen.
Frida Hellström, ska fara iväg till Egypten med Perror i Juni också, känns ju inte lite små lyxigt det? fast det är nog rättvist eftersom både jag och Frida S drar iväg utomlands ungefär samma tid.
Nej! nu får det räcka med att sitta här, nu ska jag skriva lite om Eu, överstatlighet, fördelar, nackdelar och allt sådant som minerva har att komma med. Sen klockan nio är det desperate! det får jag verkligen inte missa.. påminn mig!

MÅNDAG

Hej!
Helgen har varit toppen bra, har firat Filip som har fyllt 18 år, grattis! Hade en mycket trevlig kväll, men massor av vänner. Vi spelade brännboll, kubb, åt tårta och hade det riktigt kul! Jag var dessutom bra i brännboll för en gångs skull! kunde slå nästan lika långt som killarna!
Har även varit på zumba idag med några tjejer, måste nog vara det roligaste! och snart ska dom börja på torsdagar och köra utomhus i parken.. så himla kul.

NYDALA

Nu ska jag och mina fina pim, fara på coop och köpa lite godsaker som vi ska ha med oss på vår lilla utflykt. Vi ska nämligen fara till Nydala och ta med oss lite filtar och ha det mysigt, kommer bli en bra kväll tillsammans med min fina!

M O N G O

Först har jag tyska nationella.. det sista av dom alla! känns så otroligt skönt! Sen ska jag fara iväg på stan och shoppa lite på H&M har lite rabatt där, så kommer bli lite nya kläder. Känner att jag ska belöna mig med något, för att jag har pluggat så mycket nu! Sedan drar jag och min vågbrud till IKSU och kör lite stepdance! Sen hem till henne och har en myskväll, känns så skönt att få ha en mysig kväll och bara se film med vännen min var så länge sedan! <3
Synd att Frida har uppvisning ikväll! lycka till bruttan!

NU DRAR JAG SNART TILL DENNA BRUD


Godnatt?

Är sjukt trött! så jag tror det blir sängen alldeles strax, men först lite kladdkaka i magen som jag och syster har knåpat ihop. Imorgon ska jag sova hos denna brud, kommer bli superbra! 

MÅNDAG

Nu om några minuter så kommer jag att ha tyska nationella, lycka till för mig säger jag bara. Håll tummarna!
Hemma hos Tory i USA.. inte dåligt fint.

Godkväll!

Hade en sjukt bra dag igår!

Var på kulturnatta med älsklingen och nära vänner, och hade så trevligt! Skrek på Roger Pontare, dansade som pirater och hade det mysigt framför ett kanon bra band. Jag och William åt även en tre rättersmiddag på Costa med mor&far, riktigt gott och trevligt.. blev en riktigt bra början på kvällen!
Träffade massor av människor, och hade det så himla trevligt! Åkte hem vid halv två till William, med honom och Robin! Sov sedan där, och idag har vi spelat Uno b.la och ätit gott! Nu väntar bara sängen på mig, önska att pojken hade sovit hos mig! :)

YESTERDAY


F


Lördagsnatt på lekpark


FILMTAJM

Detta är då en film jag och min kompis Oscar har gjort.. haha!
Vad tycker ni? Har denna situation inträffat för er?


PIC


Godmorgon!

Godmorgon!
Jag har tyska nationella idag.. känns riktigt riktigt roligt, INTE! tyska är mitt sämsta ämne, finns inge värre. Ni får hålla tummarna för mig att det går bra idag!
Här är jag och min sötis som hatar tyska mest av allt

YES

Ville bara säga att jag klarade matte provet, 11 poäng över G dessutom! haha, är super nöjd. Aldrig mer matte i hela mitt liv!

Min nya favorit! haha

http://www.youtube.com/watch?v=aJ4uFij81qU

Godnatt!

Känner mig lite halv sjuk.. tror jag ska gå och lägga mig nu och satsa på att vara frisk imorgon! Har bara två lektioner i morgon så slutar redan vid elva, så sjukt skönt!

FIN BILD FRÅN IGÅR

Hahaha.. hittade en fin gammal bild på mig och Veronica!
haha... ja, vi är oseriösa.. vi hade inte så där mycket smink när vi var så små;) haha!
vi lekte ju fjortisar;) jätte kul lek faktiskt :D


modäääl

Hej alla glada!
Nu sitter jag på bussen, och mår illa eftersom jag sitter vid datorn.. lyckat! haha, men min mobil har laddat ut så har absolut inget att göra! Har just varit i Ersmark och plåtats! Blev riktigt snyggt faktiskt! Kommer nog ut lite bilder här senare!
+ jag tror jag klarade matte provet!!!!!!!!

Godmorgon!

Matte nationella nu.... ni måste hålla tummarna för mig!!

lalalala.. matte b

HEJ
- Matte b plugg hela kvällen
- sötaste Frida har hjälpt mig
- känns bra inför imorgon?.. hoppas jag har rätt
- Börjar bli trött, ska nog sova?
- Modellfotografering imorgon!
- Saknar min älskling!
- Film om toalett papper kommer snart upp!

godkväll!

Hej alla glada :)
Igår hade jag en trevlig kväll på nydala med massor av folk. B,la Frida,Frida,Filip,Erika och Oscar. Vi grillade lite marschmellows(?) och hade trevligt. Det regnade dock hela kvällen, mysigt med blött. Det var riktigt skönt att sen få komma hem till älsklingen och ta en mysigt bad, typ vid ett på natten hihi. Sen se lite tv med honom och sova där, underbart!
Nu ska jag försöka mig på matten, sen även se lite hockey final!
GRATTIS MORMOR!

Godmorning!

Hur utvildas som helst, jätte skönt! Hade bara en lugn hemma kväll igår, och sen var jag ute med fina Veronica ett tag, riktigt roligt! Fick veta igår att jag skulle få vara modell för ett projekt som b.la Fanny håller i. Kommer bli sjukt roligt! Så på tisdag ska jag bli fotad och sminkad hemma hos Fanny, så roligt!

drömmer mig bort..

Har suttit och kollat på resor utomlands, till Cypern och Kreta och ser mycket lovande ut. Jag kommer dra utomlands, i sommar tror jag. Bara det finns bra resor och sällskap så drar jag!

Photobooth

Goddag




Godmorgon!

Godmorgon alla! :)
Sitter nu och har just ätit upp min frukost, riktigt gott för magen min! Ska snart få skjuts av morfar till skolan, för att sedan göra engeslska nationella.. är inte alls taggad, tycker det är sjukt läskigt att sitta i den stora äckliga salen och sen skriva.
Iallfall. Nu ska jag klä på mig, kanske köra på shorts idag?
igår på waynes!

sommar...

Idag har det verkligen verkligen verkligen känts som att det har varit sommar. Har suttit sen ett tiden till fyra med Frida, på waynes ute servering. Så sjukt varmt, och helt underbart skönt! Vi var riktigt duktiga och pluggade matte, i flera timmar.. jag köpte mig även en earcuff för 29 kr på glitter! väldigt värt tycker jag.
Nu ska jag sätta mig och plugga mer på matten, sen kanske ta mig ut ett litet tag!
tre års present av William! <3

MATTEMATIK IN MY HEARTH

Jag känner mig RIKTIGT duktig. Har tagit mig steget att kopiera ut fyra matte b nationella prov. Så nu har jag fyra feta högar med matteblad, jag ska bli riktigt duktig nu! och i morgon kör jag och min fina Frida pluggdag på waynes, som vi har försökt med flera gånger.. och har det gått bra?.. nja, ibland kanske. Men i morgon, då jävlar.. ingen dator med till skolan! bara matte blad.. duktiga flickor.. oja!
Okej, helt ärligt det kankse inte är duktigt att kopiera ut massor med blad, man måste faktiskt göra skiten också? Men något som är roligt när man är dålig i matte, är att när man klarar ett tal blir man helt överlycklig!

Kärlek vid första ögonkastet!


sommardagar

Hej! ursäkta mig för min dåliga uppdatering här på bloggen! Har varit ute i det fina vädret tillsammans med vänner istället!
- Hade en jätte fin fredags kväll tillsammans med Mikaela och en bra film med popcorn!
- Dansuppvisning på lördag med streetkids och jag och Mikaela hade ett eget uppträdande, kommer in på bloggen sen
- Grillkväll med William,Ph,Veronica och Oscar lördagkväll.. riktigt mysigt och roligt!!
- En slapp söndag med en mysig William i hammocken
- Roligt måndag tillsammans med William och Oscar och lite pommes i parken
Så har i kort sett min vecka sett ut, riktigt roligt har jag haft det. Men nu blir det inte bli så himla roligt ett tag, måste verkligen plugga till matte nationella.. för det måste jag klara! och om jag klarar det nästa vecka.. kommer jag nog vara världens lyckligaste tjej!
Här kommer lite bilder från veckan...

VÄSTERÅS

Hej alla fina!
Nu är jag hemma, har haft en riktig toppenhelg med tjejerna och även med killarna från sävar riktigt rolig helg!
Jag orkar inte berätta så mycket om resan bara att den var super rolig och vi tog hem ett guld och ett fairplay pris!
Vill även lägga en liten tanke till Linnea och Selma som olyckligtvis gjorde illa sig! ♥
Tack för en jätte fin helg tjejer, ni är underbara!
Tänkte lägga in massor med bilder nu.. som många säkert redan har sett. Har snott dom från massa människor, vet inte riktigt vilka, ni får säga till om jag ska ta bort någon! :) puss.