ONSDAG

Hej allihopen!
Vet att jag är riktigt urusel på att blogga, men tycker det är så tråkigt när jag inte har någon kamera.
Men men mitt liv rullar på, känns riktigt bra! Jag satsar väldigt mycket på zumban just nu och jag vill verkligen lyckas. Jag ska starta upp pass vecka 11 så då är det bara att ni dyker upp, så får ni er ett riktigt svettigt och roligt pass! Är nästan klar med hela mitt pass, det är bara några låtar som fattas, lite salsa.
FAN VAD KUL ZUMBA ÄR. HAHA, zumbazubmazubma.
Tackar denna karl som lärde mig zumba riktigt bra!

FREDAG

Godmorgon!

Tränade hela dagen igår, flera timmars Zumba, för att försöka komma på olika koreografier, och nu har jag väl fem stycken iallfall, så hälften kvar ungefär.. känns bra att komma igång, är så otroligt sugen på att få börja hålla i pass.
Nästa vecka ska jag och Frida hålla i ett pass för 70 personer, känns lite nervöst. Men oj så roligt, man kan bara utvecklas! Ikväll ska jag vara med älsklingen, vi får se vad vi hittar på för något trevligt!


Myspussen hah och en smirrnöff!

TJEJKVÄLL

Ikväll ska jag Ådén&Erika ha en liten brudkväll hemma hos mig med massa mys!
Vi ska göra ansiktsmasker och färga ögonfransarna och bryna, raka benen... nääää haha skoja.
Vi ska ha en tjejkväll iallfall! kommer bli super mys.
Igår så firade jag och älsklingen alla hjärtans dag, vi åt gott på Costas och avslutade kvällen med mästerkatten i stövlar, en riktigt jävla bra film!
Snart blir det Bliss tillsammans med bästa Frida och dom gulligaste danselverna!
Kommer alltså bli en riktigt bra dag!

ALLA <3 DAG

Nu blir det lunch med bästa flickorna och Joakim! sen träffa älsklingen!
Glad alla hjärtans dag!

Tillbaka till Umeå..

Så otroligt skönt att vara hemma i Umeå igen, att få träffa min älskling!
Nu har jag klarat zumba kursen! Så nu är jag alltså utbildad zumba instruktör, och jag längtar så otroligt mycket till att få sätta ihop mitt pass. Tror minsann att jag ska börja ikväll med lite salsa kanske? MUMS
Imorgon är det alla hjärtans dag, och den ska spenderas med min bästa!

Nervös..

Huvva.. är så extremt nervös..

Stockholm baby!

Har kommit fram till Stockholm nu med min mammi.
Ligger på hotellet och ska snart lägga mig och se lite vampire diaries, så grym serie!
Imorgon blir det att fara till Täby centrum och gå en zumba utbildning, för att bli instruktör, även på fredag också då. Är grymt nervös, och jag önskade att älsklingen var här. Skulle vara så otroligt skönt om jag klarade utbildningen, men om inte.. nä då vet jag inte. Jag ska klara det!
Borde ta och lära mig lite engelska tills imorgon.. eftersom utbildningen är med Steve Boedt(!!!).. Han är från USA och tydligen verkar han väldigt känd? Någon som vet vem han är? haha. Ha det så bra, och håll tummarna för mig!

TORSDAG

Godmorning!
Idag känns som en riktigt bra dag, känns som att det kommer bli bra! Det är jätte fint väder ute, dock väldigt väldigt kallt.. men det var väldigt väldigt väldigt längesedan som solen tittade fram, så det får vi vara glad för!
Längtar tills i morgon, kommer bli otroligt roligt! Vi ska ha en liten fest några tjejer tillsammans där temat är "världen", så man får alltså klä ut sig till vad man vill, sen ska man ta med sig mat från det landet.. kommer bli hur grymt som helst!
Sedan på lördag blir det möjligtvis att fara till Övik tillammans med älsklingen och Philip och se hockey, dock inget bestämt men hade varit riktigt roligt!
Sen taggar jag nästa vecka till tusen då jag kommer befinna mig i huvudstaden och göra det jag älskar!
Sov hos denna brud inatt, myspys!