THE MAN


HOME

Hemma från Frankrike. Hade det riktigt bra, jätte fint väder, otrolig lägenhet.. helt sjukt! kolla utsikten? sen har jag även besökt Italien,Danmark och Monacko! Jag har även börjat jobba, så nu jobbar jag några timmar per dag, det går faktiskt riktigt bra! Annars har jag träffas älsklingen min, känns riktigt bra att vara hemma.

SÖNDAG

I morgon bär det av till Frankrike.. det blir nog riktigt roligt att få se hur det se ut där och upptäcka något nytt. Vi mellanlandar även i Danmark, sen ligger Italien väldigt nära.. så jag hoppas att jag får upptäcka så mycket som bara går, tycker det är riktigt roligt! Det är speciellt att vara utomlands..och jag gillar det. Dock kommer jag att sakna min älskling, som jag redan nu saknar hur mycket som helst.
Världens bästa!

LÖRDAG

Igår var en riktigt rolig dag! Först cyklade jag till Nydala, för att träffa Frida. Vi solade lite där, och sen cyklade vi hem till mig. Saskia kom även sen, och vi käkade grillat och hade det bara mysigt. Sen kom det ungefär... 13 personer till? haha! Bland annat från klassen och skolan, sjuuuukt roligt! tack alla för att ni kom till lilla Sävar!
Vi spelade brännboll,kubb, åt glass osv, var hur trevligt som helst!
Idag ska Filip komma hit, och vi får väl se vad vi hittar på.. jag vill spela spel och se film, orkar verkligen inte anstränga mig idag, så idag blir det pyamas hela dagen tycker jag!
Frida åker till Kroatien idag! så himla roligt, hoppas du har det superbra!



sommarlov

Tjenare!
jag ska börja bege mig mot nydala.. på min hoj! Riktigt bra med lite motion. Där ska jag träffa Åden&Saskia och vi ska plaska lite i vattnet, sen ska vi cykla hem till mig igen och käka lite grillat och tårta! blir suuuuperduper.

PERROR&PIM


för vi har tagit studenten!! inte

Hej alla trötta, eller jag själv? De flesta är nog ute och parttar!
såååå... idag har jag tittat på alla lyckliga studenter, så himla roligt.. blir så lycklig av att veta att snart kommer jag och min klass att stå där tillsammans och skrika.. så underbart!
Jag har även träffas Älsklingen ikväll och Ruuubin ett tag. Känns jobbigt att behöva säga hejdå till William, han drar till Metalltown om några timmar, och sedan på måndag drar jag till Frankrike, så vi träffas inte på några dagar. Kommer sakna han, men så underbart det blir att träffa honom igen! Det är så man får tänka!


GODMORGON!

Godmorgon alla glada!
Tror att alla är riktigt glada idag? Om jag inte har helt fel..
Men vad gör jag? Jag vaknade upp hos min älskling, mysigt som tusan. Dock så skulle han upp och jobba och gick upp vid sex, så jag gjorde detsamma! Jag cycklade hem vid halv sju tiden, och slog Frida en pling som också var vaken eftersom Pojken hennes tar studenten. Och vad gör jag nu? Sitter hemma hos Frida och käkar lite frulle!
Snart.. eller om två timmar drar vi två ner på stan och träffar lite folk, samt kollar när Petter går ut! Kommer bli hur roligt som helst, kommer även träffa massa fina vänner och ta en fika i parken.
JAG ÄR SÅ GLAD

SKOLAVSLUTNING

U N D E R B A R T
nu kör vi på brännboll, och vinner hela skiten!
Sen kör vi lite lunch hos bästa Åden
Klänningen på, skolavslutning!
Mys med fina klassen min!
Jag och Oscar dukade upp för midsommar,kräftskiva och Sveriges nationaldag, ALLT I ETT

olala.. sommarlov?

Hej alla peops!

Idag har jag lyssnat på massor av projektarbeten som treorna har gjort. Faktiskt riktigt roligt, jag känner att jag faktiskt fick inspiration från arbetena. Mitt projektarbete ska nog handla om något inom idrott/friskvård/ledarskap. Något jag kan göra utan att man blir less och att man har riktigt roligt när man gör det!
Jag och Frida har varit riktigt duktiga idag och kört bodypump, helt jävla sjukt drygt. Mina armar skakade, och benen värkte. Känner taggen att gå i högklackat i morgon! haha, kommer se jätte fint ut!
sååååå.. i morgon går jag alltså ut skolan, hur skönt känns inte det? Det här året har inte alls varit roligt när det gäller hur mycket jag har haft i skolan, dock har jag haft det riktigt bra med vännerna på skolan osv.. men skolarbeten, ett skämt? Jag ska fira avslutningen med fina klasskamrater på droskan, kommer bli superbrao!

haha, favoobild!

MYSIG SOV MUSIK

http://www.rainymood.com/

RAINYMOOD

Hej alla människor! eller andra varelser.
Sitter vid Fridas köksbord och hör lite improviserade gitarrspelade från Fridas sida, riktigt duktig!
Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, kanske se en film? Vi får väl se. Slutar iallfall tidigt imorgon så det blir att gymma tillsammans med Frida, och sen.. jag har ingen aning? köra lite bil kankse inte skulle sitta helt fel.
Iallfall så var jag på möte idag, och det känns som att mitt liv går i rätt riktning. Inom en snart framtid så står jag nog på en scen helt själv, och har massa glada människor framför mig och få hålla i mina egna pass, kanske i zumba, stepp? Känns riktigt bra!

MINERVAÄVENTYRET

Riktigt rolig dag idag, hade minervaäventyret..
- Felix hår blev rosa
- Kristoffer skrek och grät på Mc donalds
- moonade
-massor av roliga saker.

Finns ingen bättre än han, jag är världens lyckligaste tjej


En fantastisk helg

Har haft en underbart bra helg. Tilsammans med världens bästa pojkvän i stugan. Mysigt att få ha hela stugan för sig själv, och bara känna sig fri, med den man gillar mest. Vi ringde även dit grabbarna grus som kom och hade trevligt med oss i stugan. Kvällen bestod av cykeltur för killarna 4 mil(?).. sjukt! sen middag, bad, grillning, skratt och uno. Riktigt trevlig helg med William, Pehå, Robin och Oscar. Super roligt!

SOMMAR

Ligger ute i solen.. det är runt 35 grader, riktigt varmt! Ligger med massor av zumba musik i öronen, och funderar ut lite snygga steg. Ska försöka sätta ihop lite zumba koreorgafier hade jag tänkt! Men... ja, idag har jag inte haft någon värd dag.. for till skolan, hade gym --> ut på promenad. Ner på stan, med mina fina flickor Frida och Erika, fikade och myste med dom. Sen nu är jag hemma! Ikväll drar jag och min älskling ner till stugan för att spendera helgen där tillsammans, blir supermys! Hoppas alla får en underbar helg.

SOLIGA DAGAR MED DOM BÄSTA

Det har varit riktigt varma dagar nu denna vecka, vilket är helt underbart. Bra är det då när man har håltimmar hela dagarna så man kan ligga ute och steka med vännerna. Har även hunnit med att bada två gånger nu, och i morgon ska jag bada med tjejerna på nydala och ha en picknick, efter morgonträningen. Kommer bli en riktigt slapp dag, har bara träning på morgonen, känns riktigt skönt. Sen ska jag försöka dra mig till stan för att hitta mig ett par sommarskor. Jag blir så otroligt glad när det är såhär varmt och soligt ute, helt fantastiskt! Skönt att då få spendera dagarna utan plugg och med mina bästa!

FREDAG

hej alla glada! :)
Gårkvällen/natten  var riktigt rolig, spenderade den tillsammans med Frida och Petter, vi var på lite äventyr här och var, och det var en riktig rolig kväll. Men priset tog ändå Petter när han såg en bäver och skrek som en liten tjej, haha, riktigt roligt! :)Nu ska jag snart ut med lite vänner och grilla och spela brännboll, blir super bra!
Har varit ute hela dagen med min älskade bror, sjukt varmt!