Detta håller jag på med nu!

Jag Frida och Saskia håller på att fixa ihop vårat tyska manus, haha. Det är alltså såhär vi har sätt ut när vi har spelat in tyska filmen. Jag har en sjukt konstigt sminkning, lite improvisation, och Frida har fått sig en fin mustasch med hjälp av en mascara.. tror det är en Volym master x3. Men.. ja, såhär ser vi ut när vi ska spela in filmen, haha alltså inget vardagligt smink..

Blir sängen nuuuu


Nu blire skrillor!


RUBRIK

Det kliar i fingrarna jag vill se dexter... inte sitta med mitt tal. haha, men men stuffs to do! but... imorgon lever jag mitt liv igen, som jag har saknat ett tag. Bort från allt plugg.. förutom en film och 200 tyska glosor.. men esch... det fixar jag! Nu ska jag öva på mitt tal några gånger and later.. dexter!
Saknar min finaste! :)(L)

Onsdag

Hejhej!
Spenderade kvällen hos Erika igår. Hade riktigt roligt, vi filmade,dippade,såg vänner osv. En jätte rolig tjejkväll!
Nu sitter jag på svenskan och sedan blir det ett engelska tal. Slutar tidigt idag, vilket känns superskönt.
Sedan kör vi danslektion!

22 februari 2011

Sitter just nu på skolan och håller på att översätta lite till våran tyska film.. eller jag och jag... Saskia hjälper oss! Det är bra att ha en levande uppslagsbok.. något att rekommendera!
Nu väntar bara jag och Erika på att Åden ska sluta och sedan drar vi hem till Erika, kommer bli superroligt!
Hahaha. Vi ska ju göra våran film, kanske kan ta lite back-stage bilder till er.. men ni kommer nog inte förstå filmen eftersom den kommer att vara på tyska. Men om jag har några trogna läsare från Tyskland eller som läser tyska kanske ni förstår haha.
Kommer nog inte kunna blogga mer, för att Erika bor i Obbola och har inget trådlöstinternet mohaha!

Im a happy girl!

Nu vart jag riktigt glad! Efter att ha suttit med historia talet hela dagen så fick jag veta att vi har sovmorgon imorgon, vilket känns hur skönt som helst! Har alltså bara två lektioner imorgon!! Ska efter skolan sen fara hem till Erika i obbola tillsammans med henne och Åden, kommer bli hur kul som helst, men tanke på vad vi ska göra.

Nuuuu... ska jag se dexter, är redan på säsong tre! Jag drömde i lördags att jag var dexter och att mamma var min medbrottsling.. och jag svingade mig från lastbilar, hoppade på andras huvuden och fick en kniv i armen.. tycker jag var riktigt bra som dexter.. "Den kvinnliga dexter" mohaha. Nej men seriöst godnatt.

PICS SUMMER


HA HA HA

Hahaha... en bild från i lördags som jag hittade på Johannas blogg. Haha, här hade pippi,vampis&my little ponny( Josefine,Frida,Frida) dansuppvisning till Hanna montana dansen haha. sjukt rolig kväll!

21 februari 2010

Hej alla fina!
Har haft en toppen bra helg, har haft klassfest med jätte fina vänner. En sjukt rolig kväll, har aldrig dansat så mycket i hela mitt liv typ, älskar att dansa, det är nog bland det roligaste som finns! Vi dansade bland annat till "whip my hair" typ tusen gånger också.. så morgonen där på hade man grymt ont i nacken.. och även nu.. haha. En jätte rolig kväll som måste göras om!
Sov även hos William inatt, blev lite solsidan och film. Vart en liten myskväll! :)
Nuu... väntar jag på att Erika&Frida ska komma hit så vi kan börja med våran tyska film haha.. den kommer bli GRYM.

16 februari 2010

Igår såg jag dexter... från klockan två till klockan nio på kvällen. Är det okej? Ja.. det är det väl, faktiskt ganska skönt att inte göra någonting alls. Så det gjorde jag igår. Sen efter nio tränade jag med damerna, och sedan såg jag ett till avsnitt. Men det värsta var att jag drömde om massa mord och hemska saker vilket inte var så roligt. haha.
Nu ska jag lyssna på min svenska lärare! och.. sedan slutar jag, 25 över ett. Ska då ta bussen in till stan och köpa mig ett par kosslurar för bara 199 kr. vilket kap! Sen klockan fyra, ska jag och Mikaela köra en danslektion! :)
Två fina tjejer <3

En till dag ledig..

Känns jätte skönt att vara ledig idag. Och i morgon slutar jag 25 över ett, och på torsdag slutar jag också tidigt. Då tänkte jag och tjejerna kanske dra förbi på draggen och hälsa på! :)
Nu ska jag se lite dexter, och sedan kanske lite plugg.. får se!
och bilden över måste ju vara ett konstverk? Allt är ju konstverk.

Alla hjärtans dag

Jag spenderade alla ♥ dag tillsammans med min älskade William. Vi hade en mysdag hemma hos honom och sedan åt jag middag där. Jag fick även en jättegullig present av honom som jag kan visa upp sen, har inte tagit kort! En bra alla hjärtans dag, med killen i mitt liv kan aldrig bli fel! Hoppas alla har haft en jättefin dag. Det har jag haft och i morgon är jag ledig också, ett extra plus!
William Sandström
Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig!
18 april 2008 :*

THE STUDIO

Har ju glömt bort att berätta för er att jag och Frida var på the studio!
Spegeln hade gått sönder, men det gick bra ändå. Vi köpte bara ett kort, det vi tyckte vart finast.. och det var detta. Enjoy

söndag

Har haft en jättefin och lugn helg tillsammans med William, och lite Oscar också! super roligt! Är nu ledig i två dagar till, vilket känns hur skönt som helst.
Fast tror jag ska gå och lägga mig snart, är faktiskt ganska trött. Men här kommer lite bilder från i fredags!
Två tjejer som får mig att skratta haha! :*

waynes

Hej alla! =)
Idag har jag haft en helt vanlig skoldag.. nästan, har även varit på en föreläsning.. som jag trodde skulle vara jätte tråkig. Men som var så JÄVLA intressant och rolig! Tjejen som höll i föreläsningen var grymt duktig, och hur rolig som helst! Annars så har jag gjort bort det dryga provet idag, vilket gick jätte bra? Ganska konstigt, men det gick faktiskt super.. i hope!
Har även spenderat hela eftermiddagen på waynes tillsammans med två fina vänner. Åden&Erika, var riktigt roligt. Vi skrev lite tyska till våran tyska film, och satt bara och snackade och skrattade, riktigt roligt!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag fara och träna.. haha, lite bakvänt men.. esh!

lesss

Sjukt less på allt plugg just nu.. nu får det helt enkelt räcka, hoppas jag klarar provet. puss :)

9 februari 2010

Hej!
Var ett tag sedan jag skrev, men helt ärligt så hinner jag inte. Och jag hinner inte heller skriva mycket nu. Har just kommit hem från, min och Mikaelas första danslektion med barnen riktigt roligt! Gick faktiskt riktigt bra! :)
Jag har hur mycket plugg som helst nu i skolan, men efter imorgon.. så kommer jag att känna mig lugn, eftersom det är det svåraste provet jag någonsin kommer göra imorgon.. som handlar om utländska statsskick.
Igår åt iaf William&Oscar åt mig, vilket var jätte roligt! Och sedan stannade William och hjälpte mig med mina 60 instuderingsfrågor, vilket var hur snällt som helst, tack älskling!! Sedan sov han hos mig också, ett extra plus, älskar dig!!
Nu ska jag sätta mig och plugga till... klockan tio. Sen sängen, haha puss!
Jag och Frida igår! :*

Armani code

Idag för typ första gången.. haha, fick jag känna hur Williams parfym som jag gav honom i julklapp luktade. Den luktade hur gott som helst! me like! Har äntigen fått luktsinnet tillbaka! :D
Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu.. känner mig trött! :) godnatt!

6 februari 2010

Har haft en jätte jätte jätte bra helg med människor som jag tycker om!
Igår köpte jag en ny skoterhjälm, ska visa upp den här sen.. har även köpt massor av kläder, som snart kommer upp i bloggen. På lördagen drog jag ut med William&Pehå och körde lite skoter. Vi drog till en grillstuga, men dock fanns det inte ett enda vedträ där och killarna hade förväntat sig det.. haha. Dom hade även glömt tändstickorna.. haha.
Men det funkade hur bra som helst ändå! Det fanns lite glöd kvar så pehå började blåsa, medans jag och William hämtade lite kvistar.. jag klättrade även i träd, woho! Sedan drog Wille&pehå upp ett träd också... hahaha. Det gick iallfall bra!
utav den dagen fick vi

-En riktigt sotig Pehå utan luft i lungorna(typ).
- En svart korv
iallfall en riktigt rolig dag! Senare på kvällen hade jag och William filmmys,(family guy) vilket var riktigt mysigt! Vi dippade popcorn(det nya måstet) och hade bara en riktigt skön kväll. William sov sedan hos mig <3
Idag har jag spelat match tillsammans med brudarna, vilket gick riktigt bra.. vi drog hem tre poäng, alltså vinst! DOCK... så gick min klubba sönder.. känns inte så roligt, när jag tänker efter haha, men det var sjukt roligt när det hände. Jag fick bara ett skott på klubban, och vips så gick den av. Jag hade inte ens en tanke om att det skulle hända mig, haha. Så jag stod bara som en hjäntvättad människa helt stilla och hade ingen aning om vad jag skulle göra haha! Tills pappa skrek att jag skulle byta... då började jag springa igen.. Det gick iallfall bra, fick spela med Selmas klubba ett tag, hon hade en lika dan. Sedan kom mamma med Idas klubba, vilken är lika dan också ;).
Efter matchen drog jag och Mikaela till simhallen och dansade, var riktigt roligt! Vi håller på att göra en jätte snygg dans som vi sedan ska visa upp på avslutningen i maj!
Nu blir det solsidan! puss

godnatt!

Har spenderat min kväll med Mikaela. Blev en myskväll med snack,film och popcorn med dipp! Har aldrig ätit popcorn med dipp förut. Så blev första gången idag för mig, riktigt gott!
Nu ska jag se lite tv och sen lägga mig i min sköna säng och ÄNTLIGEN sova ut, har inte gjort det på hur länge som helst.!
Snackade även med min saknade Giulia idag, världens skönaste människa kanske! saknad som tusan! <3

Detta håller jag och Frida på med på skolan°

NINJA TURNERING
Består av 4 delmoment. (hittills)
- Rumpklapplöpning
- Papertossing
- Bungyjump
- PK schoolstyle trix nation

Rumpklapplöpning innebär att en springer framför den andre uppför trappen och den
bakom försöker springa i kapp och slå den framför på rumpan varje steg. stressfaktor = 8/10
Papertossing är precis vad det låter som, sätta papperstussar i pappkorgen. Vi har två olika
storlekar på pappkorgshål sen samlar man poäng. 
Bungyjump går att utföra tack vare alla trappor i vår skola. Man springer ner för trappen, 
hoppar och tar tag i stolpe och gör en 180, ungefär. Det är svårt att förklara, men kul och livsfarligt.
PK schoolstyle trix nation inkluderar x antal avancerade trix som utförs i skolans trappor eller på 
väggarna.egenskaper man behöver: vara grym på PK, vara en riktig våghals och inte rädd för att 
bryta ett ben eller 2.

drömmar...

Jag hade världens sjukaste dröm inatt..
Jag drömde att jag och min syster bodde i vårt hus, men det var inte vart hus... det var typ någon gammal stuga, sen utanför var det värsta träsket, hur läskigt som helst. Sen började vi att gå över en liten bro som var i träsket, sen började allt att röra på sig, och då under allt typ "slemm" låg en jätte äcklig orm. Då skrek jag och Ida och sprang snabbt in i huset. För vi hade hört rykten om att ormen brukade förfölja människor hela livet, och dom brukar i värsta fall ta självmord för att det har blivit så jobbigt.
Sen tillslut började det att komma in maskar i huset och en stooooor fet äcklig brun avlång sak. Och den var jättestor och hade sanna material som en gelé råtta. Så vi började att äta på den för att då skulle den typ försvinna? haha.
Men sen var den hur stor som helst, så den åt upp Idas arm, och sen åt den upp mig också :( ... sen hamnade jag i ett flygande hus.
hahahaha... så sjukt konstig dröm.. Det är inte ofta jag drömmer konstiga drömmar, men den här var ju hemsk!..
Nu ska jag börja att skriva på min historia. Känns lite drygt, eftersom vi både har haft prov och redovisning idag, och vi måste redan börja plugga på massor av andra saker. Men men... Efter skolan ska jag fara och hälsa på mormor och morfar, och Oscar som är där. Sen blir det en timmes träning, sen får vi helt enkelt se... Om jag känner mig rätt kommer det inte bli plugg idag, är så sjukt less.
Om jag får en till dröm skriver jag imorgon ;)

Med dessa fina minnen säger jag godnatt!


1 februari 2011

Hejsvejs!
Sitter med Frida i chillsoffan i chillrummet... ganska chill.. har inget att säga,.. eller jo vi fick fläskfilé idag på skolan, är ni avis?
old pic!