Goekväll!

I morgon drar jag med brudarna till Västerås, och kommer hem på måndag! Kommer bli så himla roligt!
Så nu gäller det bara att packa det sista! Kommer att ta med mig datorn, och ha internet på bussen.. så kan bli något inlägg, men jag vet inte riktigt. Har mest med datorn för att kunna fixa bort massor med plugg!
Jag kikade in på horoskop idag.. tycker det är lite roligt att läsa, och det här står det om vågen iallfall.. tycker att det stämmer in ganska bra hhaha
Jag hoppas att alla får en jätte fin helg, och det är bara att bomba mig med sms, eftersom jag kommer åka massor med timmar buss!
Den som är född i Vågens tecken trivs i glada och festliga sammanhang. En social, utåtriktad natur med god förmåga att knyta kontakter. I relationer och samarbete är Vågen diplomatisk och hänsynsfull, rättvis och välmenande. Vågen är mån om att göra ett gott intryck och är svag för smicker. Uppmuntran och gemenskap är viktigt för denna tillmötesgående, charmiga karaktär. 

Skönhetsplaneten Venus styr över tecknet. Vågen har en dragning till festligheter av olika slag, glitter och nöjen. En livsnjutare med ett glatt sällskapsliv. Vågen är angelägen om att det ska väga jämnt i vågskålarna, inget får bli fel, å ena sidan men å andra sidan. Ambivalens och ibland dubbla budskap hör till bilden. Vågen kan ha svårt för att fatta beslut och är angelägen om att inte trampa andra på tårna. 

Vågen har ofta god smak och intresse för kläder eller inredning. Att dekorera och pyssla faller sig naturligt för denna estet. Vågen tycker inte om bråk och stridigheter utan föredrar balans och harmoni. Det finns inte så många singlar födda i detta romantiska tecken. Om Vågen känner sig ensam dröjer det inte länge förrän tomrummet är fyllt. Tvåsamhet och gemenskap är viktigt för samarbetsvilliga, mjuka Vågen. En smula fåfänga hör till bilden. Vågen söker uppskattning och bekräftelse och har ofta ett fördelaktigt yttre. 

Smidighet och anpassningsförmåga finns i stora mått. Vågen är lättsam, humoristisk och underhållande, men blir lätt rastlös och uttråkad av den grå vardagen. Vågen har gott om list och taktik, och inga svårigheter med att linda andra runt sitt finger. En flexibel natur med glimten i ögat!



MIN HELG

Hej alla glada!
Har haft en toppen helg!
I fredags umgicks jag med några klasskompisar och lite fler vänner, riktigt roligt! Vi spelade brännboll, grillade och hade det riktigt trevligt! Tackar alla för en toppen kväll!
I lördags kom William hem, så jag var hemma hos honom på kvällen och hade det bara mys! :) Glad att han är hemma!
Igår cyklade jag hem till Filip(duktig, jao). Gick riktigt bra, var med honom och träffade även Kristoffer,Rebecka och Viktor. Riktigt trevligt!!
Nu idag har jag varit hemma hos William. Han har dock jätte mycket plugg.. tycker synd om ponken! Men far kanske dit lite senare, eftersom i kväll ska jag fara med Williams mamma och köra ett zumbapass på iksu! så grymt roligt!
Summan av kardemumman..
Jag har haft en riktigt bra helg!
Vi gjorde det bästa av situationen och skruvade upp stereon på Emils bil!

Detta gjorde jag och Oscar igårkväll.

Vad tycker ni?
hahaha.
Nu blir det en mysig kväll tillsammans med massor av vänner. Vi ska dra och spela lite brännboll och kubb. Sen blir det väl lite grillning osv, kommer bli super skoj! Är hos Frida nu och väntar bara på henne, sen drar vi..
Hoppas alla får en bra kväll! Imorgon kommer min älskling hem också, ett stort plus!

GODMORGON

Godmorgon godmorgon!
Igårkväll hängde jag med Oscar. Vi var ute i lekparken på skolan och spelade in en film.. haha, ovanligt! kanske lägger upp den här sen. För just nu ska jag ut! Funderar att lägga mig på taket i bikini.. kändes väldigt lockande!

21 APRIL

Hej alla fina!
Idag har jag träffat Frida Åden. Vi drog till Ica Maxi och köpte ett kilo godis... sjukt tjocka haha. Men, det var ju så billigt? Sen ät vi även en subway macka på stan, väldigt mysigt.
Nu håller pappa på att grilla lite, så blir att slänga i sig lite gokäk innan jag måste iväg och träna med brudarna. Känns lite små drygt eftersom vi har börjat med fys nu, och jag hinner precis äta klart innan träningen börjar... man spyr ju nästan.
Något som är ett STORT minus är att Frida Hellström, Frida Selberg och William Sandström har dragit ifrån mig.. buhu, alla är på kalla ställen där det finns snö.. haha. Känns lite tråkigt, så tycker att alla kan komma hem nu till mig!
Menmen.. anyway, jag ska vara med Oscar ikväll det blir riktigt roligt! Tror han ska få hjälpa mig att äta upp lite av godiset, och alla som vill kan få hjälpa mig att äta, för jag är redan less.. haha!

Godmorgon

Godmorgon allesammans.
Solen skiner och jag funderar på att gå ut och ta en promenad eller en liten cykeltur med min söta lillebror till klockan börjar att närma sig två tiden. Vid två ska jag vara på IKSU för att träffa Joakim! Han har hyrt två rakett så att vi ska kunna spela squash, så himla roligt! Har inte tränat på väldigt länge nu sen innebandyn slutade. Men igår började den igen, och vi körde lite fys och match, så nu känns det som jag är på G igen!
Vi hörs lite senare idag!

3 år tillsammans <3

Hej alla fina!
Jag har haft en lång och mysig helg med min älskling. Vi firade ju 3 år i helgen! Hade lite små överraskningar till William under lördagskvällen, vilket var riktigt roligt eftersom William var väldigt desperat efter att få veta vad jag höll på med.. han trodde jag skulle ha något enorm skylt osv, haha riktigt gullig är han, min pojke!
Iallafall kan jag berätta lite snabbt om kvällen. Började med att jag bjöd ut William på Costas, där vi åt en riktigt god och mysig middag med grekisk musik och grekisk mat, riktigt gott. Därefter trodde William att vi skulle hem.. men det skulle vi ju dock inte. Utan min übercoola agent morfar hämtade upp oss vid nio tiden i sin tuffa bil.
Efter det så sa band jag åt ögonen på William och vi åkte iväg... inte hem.
Jag hade hyrt en lägenhet som var hur mysig som helst. Jag hade fixat massor med ljus, och bakat och en personlig present och någon annan present. Så morfar körde oss till lägenheten, och William hade fått lite små aningar om vart vi skulle men det blev nog ändå en överraskning. Så, vi spenderade kvällen och natten tillsammans i lägenheten, vilket var hur mysigt som helst. Jag älskar min pojkvän! så fantastiskt bra kille.
Jag tog inte så många bilder, hade inte riktigt tid med det. Men jag tog någon bild i alla fall.

Today is saturday

Hej alla fina! :)
Nu är det äntligen lov.. äntligen, så efterlängtat så det finns inte ord. Äntligen en frihet från skolan, som tar upp alldeles för mycket tid av mitt liv. Nu hinner jag prioritera mycket roligare saker så som älsklingen,vännerna,fotbollen,innebandyn osvosv.
Nu har jag tid att göra allt jag vill göra, och vi börjar idag!
Ska ner på stan nu och träffa min finaste Ådén. Vi ska gå runt och kika in i lite buktiker! Kommer bli superbra, har faktiskt lite pengar i plånkan så det kan nog bli något litet köp idag.
Senare i kväll ska jag träffa Älsklingen. Vi ska fira tre år(!!) dock är det på måndag, men jag ville göra en liten överraskning ikväll, så vi firar två gånger.. kan ju aldrig skada? Så kommer bli en jätte bra dag känner jag på mig.. kan berätta lite mer imorgon, inte nu.. om älski skulle läsa bloggen! :)
puss! :)

sjukaste less

Jag är sjukt less. Så skönt att det snart är lov, har plugg varje dag, och orken finns verkligen inte. Skönt att jag gör bort mitt nationella tal iallafall imorgon. Sen är det bara skrivningen i nationella, dock 5 timmar.. taggat! haha..
Blir så skönt med lov, nu ska jag kirra lite godis så att jag orkar plugga..

Gummsi! <3


NÅGOT VIKTIGT

En av många små saker som är RIKTIGT VIKTIGA är detta.
Madrassen måste ALLTID ligga längst inne mot väggen, och allt måste vara perfekt rakt. Annars går det inte att sova. Haha, bara så ni vet.
Idag har jag varit med min ädle riddare, vi har kört lite moped,spelat gitarr, ätit go glass ute och haft det bara myspys! Nu blir det att plugga lite kemi, och i kväll kanske min riddare och se fenomen! :)

GODMORGON IGEN

Nu är Frida också vaken med miiiig.
Ska snart dra in till staden för att träffa min saknade vän Linnea! :)
puss

Godmorgon!

Jag och Frida klarade oss till halv 5. Vi såg.. alla utom tre asvnitt tror jag? Somnade dock av sista kvarten. Men sen vart vi som pigga igen, men bestämde oss för att försöka sova ändå. Nu sitter jag vaken och väntar på att Frida ska vakna. Kollar runt på lite fina kläder på nelly, tror det blir en beställning snart! :)

Jag och Frida har dexter lan.

Nu har vi suttit i några timmar och vi forsätter! siktar på att se ut säsong 5!

Nu blir det middag

Blir att äta ute nu tilsammans med mamma och Ida.
Sen kommer söta Frida hit, och vi ska lana dexer som vi har haft långt uppehåll ifrån, sen lär vi väl väga några kilo extra imorgon!

lalalala

Nu ska jag gå och lägga mig i min underbara säng, och jag har faktiskt sovmorgon i morgon, och bara en lektion! Känns ju hur bra som helst. Så jag går i skolan mellan 10-11, hur bra?
Nää.. nu ska jag lägga mig och se lite hockey, satsar på att Skellefteå vinner!
Och något, som känns superskönt är att jag inte har något smink på mig, vilket gör att jag inte måste tvätta bort det = underbart! Ni vet vad jag menar girlssss. haha, nä men godnatt.

En bild jag inte lagt upp


ooooh my god.

Jag skulle träna och det gjorde jag!
Dansade från 15.15 - 19-45 så sjukt himla roligt. Jag och Mikaela har gjort riktigt snygga danser, som vi ska visa upp på dansuppvisningen. Ni måste kommer och checka då! Fast vi funderar på att filma,.. så ni får nog se ändå! Sjukt himla roligt, och ni är jag sjukt svettig och jätte äcklig. Så hoppar in i duschen! :)

Goddag

Goddag!
Jag slutar om bara några minuter, känns riktigt skönt!
Blir att träffa Mikaela och dansa med barnen, blir super bra. Inte alls länge till uppvisning, vilket kommer bli hur kul som helst!

OKEJ

Jag är så sjukt sugen på att träna så att det inte är sant!!
Innebandyn är slut, men jag har så mycket plugg så hinner varken med att fara till IKSU eller till Mariehem och spela fotboll.. hm.. blir nog en liten löpningsrunda imorgon!
Och nu ska jag lägga mig och se desperate, så skönt.

NYTT INLÄGG

Jag har just gjort klart historia provet. En fråga som resulterade i 11 sidor, helt sjukt. Vi lär väl vara hela förstörda snart. Men men, solen skiner idag och jag mår bra tjao!
Känner för att fara till ett annat land också, så skönt. 

Minerva...

Alltså, detta är helt sjukt. Jag förstår inte ens frågan.
"Du diskuterar utifrån ett historiskt perspektiv dagens problem och redogör det egna samhällets framväxt och historiska identitet samt visar därvid medvetenhet om vilka konsekvenser skilda förhållningsätt kan få i framtiden"
Vad hände med punkter osv.. typ Sveriges längsta mening.. men visst, detta ska jag försöka besvara.



ONÖDIGT INLÄGG

Sitter på skolan med mina fina flickor Erika&Frida. Håller på att fixa klart allt historia. Efter imorgon, är jag fri. Eller nej har hur mycket som helst, men kommer att känna mig fri. Och i morgon ska det bli fint väder och det är hockeyfinal och desperate hur bra som helst! Peppar.. haha. puss

BARNKALAS

Nu blir det barnkalas!

SKI

Har just kommit hem från nydala där jag har åkt skidor, med Frida och lite andra människor. Var helt okej, var någon skolgrej som vi skulle göra.
Nu har jag fixat mig lite, och ska vara med på Oscar kalas, eller så ska jag plugga.. får se.

Min fina Frida/ Min äventyrs kompanjon


Äventyr.

Igår kväll var jag och Frida ute på lite äventyr.. var riktigt roligt! Vi gungade,cyklade runt lite överallt och hade superkul, vi hämtade även upp Saskia med våra räserbajkar, och träffade sedan lite bekant folk, riktigt trevligt!
Sov sedan hemma hos Frida, och idag har jag varit hos frisören och färgat mitt hår.
Nu blir det att äta, sen borde jag verkligen plugga.. så tråkigt men så sant.
haha fina vi vet...

O K E J

Sitter med min Frida Hellström in her rooom.
Vi har varit och köpt blandannat Jordgubbar med nutella, kommer bli supergott!

HA EN TREVLIG DAG


1 april 2011

Har faktiskt inte blivit lurad än idag. Eller Robin försökte sig på att säga att han hade halkat och brutit armen, men innan jag hann tänka så hade jag Frida bredvid mig som såg, och sa april april. Så jag hann inte bli lurad! mohaha.
Ikväll blir det att vara med min fina Pim, vi ska fara och köpa lite jordgubbar, och sen får vi se vart kvällen bär oss! puss! :)
Älskar min William också, kan jag hälsa :)

Frida Åden! <3