GRATTIS TILL MIN SYSTER


håll tummarna för mig.

Snälla håll tummarna för mig, har matte b prov klockan 2-4. snälla håll tummarna.

GRATTIS OSCAR 6 ÅR!


grattis imorgon till min bror

Vi spelade lika idag mot Röbäck, blev 3-3 riktigt bra flickor! och imorgon blir det match igen! och imorgon fyller min söta lilla bror år, 6 år! tiden har gått så fort, och han är världens bästa bror! :) Nu ska jag lägga honom, och jag ska sova över hos han! hihi.

min finaste


hockeyyydags.

Hejhej!
Sitter just nu och ska se lite hockey, har blivit väldigt intresserad sen typ William blev det haha, melike!
Borde även göra mig i ordning, ska iväg till mormor&morfar och äta där med lillkusinen och moster som kommer och hälsar på! Kommer bli superduper! Senare ikväll drar jag till Frida och vi får se vad vi hittar på.. vi ska ut på äventyr tror jag! kommer bli super!
bästa!!

HAHAHAHAHAH

Alltså Frida visade mig typ världens roligaste tjej ever. Denna video är kanske lite gammal, men jag har aldrig sett den så tyckte den var för sjukt kul. Blir verkligen på fest humör när jag hör denna tjej!
http://www.youtube.com/watch?v=MCpcTnMIT-0&feature=player_embedded

Jag är såå död.

Haha alltså jag har nog aldrig skrattat så här mycket på länge haha! Har typ gråtit och haft ont i magen flera gånger idag, och så fort jag börjar skratta nu så får har jag träningsverk i magen. Nu sitter jag med Frida och krippan som kom och hälsade på, och ska snart hem! puss:)

godnatt

Förlåt för dålig uppdatering, men jag hinner inte med bloggen just nu.  Har massor med plugg, bl.a matte B vilket inte är mitt starkaste ämne om man säger så. Men jag hoppas att alla mår bra! puss :)

Denna underbara kille älskar jag av hela mitt hjärta ♥


GO KVÄLL

Go kväll!

Vi förlorade matchen idag, vi spelade ändå riktigt bra.. synd bara att det inte gick hela vägen.. men riktigt bra!
Kom just hem från ett möte med mariehem, så roligt att få träffa alla tjejer igen! Har saknat dom! Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med fotbollen.. det är ju sjukt roligt, men tar samtidigt massa tid att fara till Mariehem hela tiden. Men.. ja, tror jag ska träna imorgon, efter fotograferingen(!).

20 mars 2010

Hej alla fina! :)
Ligger nu i mammas och pappas säng med min söta bror och ser på nickelodeon. Är dock väldigt dåligt när det är helt dubbat och fult. Har haft en mysig helg med min fina pojkvän. Vi har typ tagit det lugnt, plingat lite på gitarren och spelat Minecraft haha, vi byggde en jätte fin stuga.. eller William gjorde, jag är inte så bra på spelet;).
NUUUU... iallfall. Ska jag dra iväg till Täfteå med brudarna mina och spela match mot täfteå.
Senare idag vet jag inte riktigt vad det blir, blir nog faktiskt plugg.. jippi.. hate it. Sen ikväll blir det möte med mariehem! puss

GRATTIS TILL JOAKIM

Grattis till Joakim som fyller 18 år idag!

17 mars 2011

TJENA
Jag har haft en riktigt skön dag idag. Några få lektioner, var av en av dom var innebandy vilket var riktigt roligt! Har just varit och tränat innebandy med damerna, det blev mycket spel, vilket var super roligt och lite små jobbigt också. Har även hunnit tagit med en skön varm dusch, med ansiktsskrubb, ansiktsmask osv.. hur skönt som helst! Borde börja ta tag i matten nu egentligen.. eftersom jag inte är speciellt bra på det ämnet.. men vi får se, kanske blir att göra friskvård istället, det är roligare!

D A N S

Har varit tillsammans med Mikaela och haft danslektion nu, gick riktigt bra!
Slutade vid halv två idag och for då direkt till Mikaela. Hon hade gjort varma mackor med varm choklad vilket var hur mysigt som helst! Sedan for vi och höll i dans, och efter det dansade vi lite själv, lite dancehall. Var riktigt roligt, kommer bli så bra! Vi håller på att göra ett eget litet nummer till avslutningen som kommer att vara i maj.. kommer bli så grymt!

sommar sommar sommar


Godnatt!

Jag har varit och tränat med damerna nu, riktigt roligt! Var ett tag sedan jag tränade eftersom jag har varit förkyld, så känns skönt att komma igång nu igen med träningen! Jag mår så mycket bättre då! :) Eftersom jag hade träning under desperate så blir det att lägga sig nu i min mysiga säng och se det första avsnittet! Nu saknas bara min söte pojke! :)

SLUT FÖR IDAG

Äntligen slut för idag. Eller har bara haft tre lektioner, men ändå.. känns drygt att gå ända till fyra. Nu väntar jag bara på pappa min, som ska komma förbi och hämta mig, sen blir det att fara hem. Kanske städa mitt rum, duscha osv, träffa min söta bror och sedan träna med damerna senare ikväll!
Ikväll börjar även desperate! Hinner se ett litet tag på det innan det blir träning, toppen! :)
Ikväll kommer även massor av franska människor hit, till blandannat Fridorna!

GODMORGON!

Godmorgon på er! Idag har jag sovmorgon, vilket känns riktigt skönt eftersom att tisdagarna är dom jobbigaste dagarna av alla. Sitter hemma hos Frida Hellström och spelar lite the kooks på högtalarna. Nu ropar hon på mig, tror det är dags för frukost. puss

LÖRDAG!

Hade en toppendag igår! Filip kom hit och vi hade supertrevligt, bakade blandannat våran specialite bullar! Vart riktigt gott! Sen kom även Kristoffer,Rebecka över ett litet tag innan de skulle vidare! supertrevligt! :D
idag har jag varit i backen och åkt bräda tillsammans med familjen och har även hunnit ut på en skoterrunda, jätte roligt!
haha.. provade Idas löshår ;)

UPP OCH NER


BILDER FRÅN LOVET

Hitills på lovet har jag kört ganska mycket skoter tilsammans med Pim en dag, vilket var superroligt. I tisdags drog jag ut tillsammans med William, Ådén och Pehå. Vi körde lite skoter och satte oss på segasjön och gjorde oss lite mat, vilket var hur mysigt som helst! En riktigt rolig dag tillsammans med fina människor :). Jag har även hunnit med att träffa lite nytt folk hemma hos Olivia i söndags. Riktigt trevligt var det, och vi firade även Gaia som fyllde arton år! Har även hunnit att vara med Frida Åden&Erika och filma lite till våran tyska film!
Nuu... vet jag inte riktigt vad jag sa göra, är lite sugen på en kladdkaka men borde träna. Dock är jag fortfarande förkyld, men ska nog börja köra lite crosstrainer nu ikväll! :)


SPORTLOV


ONSDAG

Hejsan hoppsan!
Nu böjar vårkänslorna att komma fram.. and i love it. Denna bild är från i måndags då jag och pim hade köpt oss varsin godispåse och satt i den varma solen. UNDERBART!
Nu ska jag se ett avsnitt solsidan.. känner mig lite halvkrasslig så får bli en lugn kväll. 

Hejhå!

Sitter här på en kemi lektion, jag tycker det är jätte tråkigt.. men efter denna dag, är jag fri.. 
En fin bild.